|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Οικονομία Καυσίμων έως 30%
Ξέρει κανείς αν αυτό το προιόν κάνει τίποτα??????
Ή είναι μια ακόμη μούφα??????????? Οικονομία Καυσίμων έως 30% Super Fuel Max Πως λειτουργεί Η λειτουργία του Super Fuel Max βασίζεται στη μέθοδο του Ιονισμού και στηρίζεται σε ένα μαγνήτη, ο οποίος καταστρέφει τις αλυσίδες υδρογονανθράκων στο διακινούμενο καύσιμο και με το τρόπο αυτό επιταχύνει τη διαδικασία της καύσης. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό και οικονομικό ιονιστή ο οποίος απλά τοποθετείται στον σωλήνα τροφοδοσίας καυσίμου κάθε κινητήρα εσωτερικής καύσης (Αυτοκίνητα, Μοτοσυκλέτες, Φορτηγά,Τρακτέρ.Καυστήρες θέρμανσης κλπ). Όταν εγκατασταθεί, δημιουργεί μαγνητικό πεδίο τροφοδοτούμενο από 2 πολύ ισχυρούς μαγνήτες. Το μαγνητικό αυτό πεδίο είναι αρκετά δυνατό για να απελευθερωθούν οι υδρογονάνθρακες κάθε καυσίμου, διαλύοντας τα μόρια και ενισχύοντας έτσι την ενέργειά τους,όταν ενωθούν με το οξυγόνο Αυτή η μέθοδος επιτρέπει πολύ καλύτερη καύση μίγματος στον κινητήρα. Πετυχαίνει μεγάλη οικονομία στα καύσιμα, μείωση των καυσαερίων του κινητήρα και αύξηση της ιπποδύναμης. Δίνει περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια και περισσότερα χιλιόμετρα με την ίδια ποσότητα και ποιότητα καυσίμου. Η τέλεια καύση μίγματος επίσης αυξάνει το όριο ζωής του κινητήρα σας. Τιμή 32 €
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οικονομία Καυσίμων έως 30%
Δεν εχω προσωπικη εμπειρια , αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μουφα ή η διαφορα ειναι απειροελαχιστη.
Εδω που τα λεμε αν επιανε το κολπο με τα μαγνητακια, δεν θα το χρησιμοποιουσαν και οι εταιρειες; |
|
|||
|
|||
Είχα κάνει μια απόπειρα να το βάλω στο προηγούμενο μου GS αλλά λόγω ότι λειτουργεί όπως είπες με μαγνητικό πεδίο βάζοντας το πάνω στο σωληνάκι βενζίνης,επειδή είναι κοντά στην μονάδα ABS μου εμφάνιζε βλάβη στα όργανα...Έτσι χωρίς να το σκεφτώ ή το δοκιμάσω το ξήλωσα για να μην έχω άλλα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και πολυ καλα εκανες !!! Μεγαλο ψεμα το ολο θεμα. Η μονη αληθεια ειναι τα ευρωπουλακια που δινει καποιος ! |
|
|||
|
|||
ουόξωωωωωωωωωω ρεεεεεεεειιιιι!!!!!!!!!!!!!
κόψτε πέρα...η μούφα του αιώνα! ιονισμός και κλάιν μαιν.. έφεραν και εδώ για αγροτικά και τέτοια σε μεγάλο συνεργείο και τους πήραν με τις πέτρες. υπάρχουν καμιά δεκαριά πεταμένα εκεί....αν θέλει κανένας,πολύ ευχαρίστως! |
|
|||
|
|||
Εχω ακούσει οτι σε αυτοκίνητο λειτουργεί καλά
|
|
|||
|
|||
Μούφα το όλο θέμα!
Ενημερωτικά, έτυχε να το δω και στο myth busters και καταρρίφθηκε αμέσως! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντε να πω.Μου το έχει χαρίσει ένας φίλος...μου φαίνεται ότι καίω περισσότερο. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 23:03 |
Οικονομία (χωρίς λόγια) | Gazi | Επικαιρότητα | 10 | 15-12-2010 12:41 |
Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 01:58 |
Ελληνική Οικονομία ...... | frits | Χιούμορ | 6 | 19-01-2010 18:02 |
R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 11:34 |