|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αποστάτες τιμονιού..
Σε τι ακριβώς βοηθούν ??
Αξίζει τον κόπο ή τσάμπα φασαρία ?? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποστάτες τιμονιού..
Απόσπασμα:
Για ADV θεωρώ ότι ψιλοτσάμπα θα μπεις σε διαδικασία. Για πες και δικό σου ύψος και τι έχεις στο μυαλό σου,δηλαδή να έρθει το τιμόνι πιο κοντά,πιο ψηλά τι? |
|
|||
|
|||
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου..ή δεν είναι ότι δεν φτάνω
Πρώτο μπόι βλέπεις..δύο μέτρα παρά 20κάτι πόντους Απλά θέλω να μάθω από κάποιον που τους έχει βάλει..τις διαφορές που είδε στην μοτό του..και πολι περισσότερο από κάποιον που τους έβαλε σε ΚΤΜ.. |
|
|||
|
|||
Κωστα οι αποστατες βοηθανε ωστε οι αγκωνες μας πανω στο τιμονι να μην ειναι τεντωμενοι αλλα με καποια κλιση. Ετσι μπορουμε να οδηγουμε καλυτερα σε ορθια σταση και να μην καμπουριαζουμε.
Ειδικα αν εισαι ψηλος, αυτοι βοηθανε αρκετα. Επειδη ξερω το υψος σου σε σενα νομιζω οτι καλο θα κανουν. |
|
|||
|
|||
Aν τους χρειαζόσουν θα καταλάβαινες που χρειάζεται.
Τώρα άστο μην τους βάλεις για να τους βάλεις. |
|
|||
|
|||
Πράγματι αν τους χρειαζόσουν θα ήξερες και αν πρέπει να βάλεις.
Εγώ έβαλα για να μη σκύβω (τόσο) όταν είμαι όρθιος στη μηχανή πχ. |
|
|||
|
|||
Το θεμα ειναι Κωστα αν στην ορθια οδηγηση σκυβεις πολυ μπροστα και αν οι αγκωνες σου ειναι τεντωμενοι. Αν συμβαινουν αυτα τοτε νομιζω οτι τους χρειαζεσαι.
|
|
|||
|
|||
με αλλα λογια οι αποστετες ειναι καθαρα για ορθια οδηγηση στο χωμα...
Αν εχεις κοντα χερια και θες να φερεις το τιμονι λιγο πισω ειναι αλλου ειδους αποστατες που το κανουν. Εσυ ποιούς εννοεις? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για το λίγο που την δοκίμασα ψιλοκουράτικα και λέω μήπως θα ήταν καλύτερα με αποστάτες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
συνήθως 3 εκατοστα είναι, αλλά αυτό ψάχτο... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπαράκι Τιμονιού | kifinas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 12-07-2011 21:39 |
Αντίβαρα τιμονιού F650Gs 01 | Houlio | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 31-03-2011 12:15 |
Aποστατες τιμονιου | kosta12gs | Ζήτηση | 1 | 13-03-2011 15:04 |
νεα ριαλιτι και τηλεπαιχνιδια ετοιμαζονται... | γιαγια αρκουδα | Ανέκδοτα | 5 | 04-01-2011 19:52 |
Αποστάτες Τιμονιού F800gs | thleon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 26-05-2010 10:12 |