|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επιτέλους!!!
Την καλησπέρα μου!
Είμαι ο Στέφανος και σαν γράφω από Ορεστιάδα!Χρόνια παρακολουθώ διαδρομές ταξίδια κτλ και επιτέλους εδώ και μια βδομάδα είμαι ενας πανευτυχής κάτοχος μιας BMW 1200GS 2005! Καλώς σας βρήκα λοιπόν! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιτέλους!!!
Καλώς μας ήρθες !!! Καλή διαμονή...
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες φίλε στην παρέα μας.Καλά χιλιόμετρα.
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ..ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ..
|
|
|||
|
|||
Φίλε καλως όρισες από τη ωραία Ορεστιάδα. Πάντα όρθιος.
|
|
|||
|
|||
καλως μας βρηκες φιλε καλα και ορθια χλμ να εχεις
|
|
||||
|
||||
Φίλε Στέφανε,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum ... Να χαίρεσαι την "μπέμπα" σου και να έχεις πολλά "όρθια" χιλιόμετρα. .
|
|||
|
|||
Στέφανε καλωσόρισες στην παρέα μας,καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις...........
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες,
υπάρχει και άλλος από το μέρος σου!!!. Θα σε θυμόμαστε σίγουρα, θα λέμε ο φίλος από την Ορεστιάδα με το μπερδεμένο νικ name |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και την υποδοχή.Αν και μακριά όρεξη υπάρχει και αν εξερέσουμε το μεγάλο όνειρο του εξωτερικού ελπίζω να σας γνωρίσω και από κοντά και να αλλάξουμε απόψεις και όχι μόνο από εδώ!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επιτέλους!!!!!!!!!!!! | yannis | Διάφορα | 7 | 02-03-2010 20:35 |
Επιτέλους, ήρθε ο ..... ΚΟ.Μ.Ε.Χ. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 05-10-2009 19:58 |
Επιτέλους!!!!!!!!!!! | yannis | Χιούμορ | 7 | 30-05-2009 14:55 |
Επιτέλους | wolferin | Αστεία Video | 0 | 20-05-2009 14:34 |
Επιτέλους βγήκα | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 21 | 14-01-2009 14:47 |