|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Η επόμενη ζωή μου !!!
Σε ελεύθερη μετάφραση.
Η επόμενη ζωή μου Από τον Γούντι Άλλεν Την επόμενη ζωή μου θέλω να την ζήσω ανάποδα. Ξεκινάς από νεκρός. – ‘Έτσι το γλιτώνεις αυτό. Μετά ξυπνάς σε ένα γηροκομείο και αισθάνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα. Σε πετάνε έξω από το γηροκομείο γιατί δεν είσαι πλέον τόσο γέρος. Πηγαίνεις και εισπράττεις την σύνταξή σου και μετά όταν αρχίζεις να δουλεύεις σου δίνουν δώρο ένα χρυσό ρολόι και κάνουν πάρτι για σένα την πρώτη μέρα στην δουλειά. Δουλεύεις τα επόμενα 40 χρόνια μέχρι να γίνεις νέος και να χαρείς την ζωή. Κάνεις πάρτι, πίνεις αλκοόλ και γενικά είσαι ‘ατακτούλης’. Μετά είσαι έτοιμος για το γυμνάσιο. Μετά πας στο δημοτικό, γίνεσαι παιδί, παίζεις. Δεν έχεις ευθύνες, γίνεσαι βρέφος μέχρι τη στιγμή που γεννιέσαι. Μετά περνάς 9 μήνες κολυμπώντας σε ένα πολυτελές σπά με όλα τα κομφόρ, κεντρική θέρμανση και πλήρη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερο χώρο κάθε μέρα και – Νάτο !! Τελειώνεις σαν ένας οργασμός.. Last edited by Xanthi; 13-01-2011 at 13:45. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η επόμενη ζωή μου !!!
Benjamin Button
|
|
|||
|
|||
Σοφά λόγια ...
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να ήταν έτσι η ζωή……
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ομορφο ονειρο..
|
|
|||
|
|||
Δεν γίνονται αυτά βρέ παιδιά.....
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 11:06 |
Στην Αθήνα ο Ερντογάν την επόμενη εβδομάδα | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 15-10-2010 09:24 |
Tί μου έμαθε η ζωή ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 2 | 08-12-2009 13:04 |
Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 19:28 |
Έχασαν τη ζωή τους, αλλά, χάρισαν μια νέα ζωή σε συνανθρώπους τους | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-01-2009 17:48 |