|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια θα ηθελα την αποψη σας για κατι.σκεφτομαι και εχω βρει να αλλαξω την bmw1200gs μου μοντελο 2006 με ενα adventure του 2007.η διαφορα των χρηματων ειναι 5000. η κατασταση και των 2 ειναι αριστη.θα με ρωτησετε γιατι να το κανω ,απλα μου αρεσει υπερβολικα το adventure.η χρηση που κανω ειναι μικτη και λιγο περισοτερο ταξιδια.κυκλοφορω ολες τις εποχες,εχω μηχανη απο 19 ετων και σημερα ειμαι 45.εχω ερωτευθει το gs εδω και 2 χρονια που το εχω αλλα εχω φαει κολλημα με την <χοντρη>!!!! ΑΞΙΖΕΙ ??? αλλαζει μονο η εμφανιση η εχει και αλλαγες στην οδηγηση???
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Απόσπασμα:
Οποτε εγω ειμαι μαζι σου! Αλλαξε τη! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.... πως τα λες ρε Γιώργη ..... Θα συμφωνήσω, για να κοιμάσαι το βράδυ .... Γιατί, αν στην προλάβει κ την αγοράσει άλλος, θα χάσεις τον ύπνο σου ....
|
||||
|
||||
Είσαι σίγουρος οτι είναι ευκαιρία η ανταλλαγή ????
Πόσο δίνεις την δική σου ???
|
|||
|
|||
ειναι 9/2006 28000χιλ. και την δινω 8000 ευρω ΤΟ adventure ειναι 6/2007 full extra 20000χιλ.και το παιρνω 13000 απο γενικο σερβις με καινουργια λαστιχα τριβαλιτζο ξενον και πολλα αλλα...
|
|
|||
|
|||
Αφου το γουσταρεις να το παρεις το κοριτσι να το παρεις τα λεφτα δεν ειναι το παν .......αλλα καλο ειναι να υπαρχουν !!!!!
|
|
|||
|
|||
Aπο τα λιγα που γνωριζω,απο τεχνικης αποψης δεν αλλαζουν και πολλα πραγματα και ειδικοτερα στον κινητηρα που ειναι ακριβως ο ιδιος.Απο ψυχολογικης αποψης ομως,θα αλλαξουν πολλα για σενα,οπως ειπε πολυ σωστα και ο γιωργος [gemat] πιο πανω.Και η ψυχολογια ολων μας,ειδικα αυτον τον καιρο που διανυουμε,σιγουρα χρειαζεται αναβαθμιση.....
Γι'αυτον τον λογο και μονο,και εφοσον οικονομικως μπορεις να κανεις την αλλαγη,προχωρησε το και καλοριζικη.....!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι ένας φίλος από τα παλιά έλεγε το μ@υνί και το κουτάλι μ'εφεραν σ'αυτό το χάλι.... |
|
|||
|
|||
Στην εποχη του 1150 τα αντβε ηταν μετρημενα στα δαχτυλα των χεριων.
Λιγο η τιμη λιγο το βαρος οι αναβατες τοτε προτιμουσαν το απλο. Σημερα ολοι εχουν κρυφο ονειρο να δωσουν το απλο και να παρουν το τερας λογω ομορφιας. Εχε υπ οψην οτι το βαρος θα ειναι μια δυσαρεστη εκπληξη και οτι οι απλες καθημερινες μανουβρες θα δυσκολεψουν πολυ.Η τελικη ταχυτητα θα μειωθει-αν σε ενδιαφερει βεβαια αυτο-και στους χωματοδρομους θα πηγαινεις καλυτερα αν καταφερεις να το δαμασεις. Τα χρηματα ειναι παρα πολλα ειδικα επειδη το δικο σου εχει κι αυτο λιγα χιλιομετρα. Επισης το δικο σου αν ειναι κατασκευης α εξαμ2006 εχει αναρτησεις white power επισκευασιμες και οχι showa που εχει το αντβε και ειναι πολυ χειροτερες ποιοτικα. αυτα απο εναν πρωην ιδιοκτητη αντβε 1150 του 2002 που αλλαχτηκε εναντι 2000 ευρω με ενα απλο 1200 του 2004 πριν 3 χρονια!! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ! Last edited by paschalis; 09-01-2011 at 09:43. |
|
|||
|
|||
Τάκη, μήπως να έψαχνες λίγο ακόμα;
|
|
|