|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Aftermarket αξεσουάρ κόστος και απόδοση
Επειδή αυτές της μέρες έχουν ειπωθεί πολλά περί Aftermarket αξεσουάρ-ανταλλακτικά βελτίωσης (εξεζητημένα η όχι) για την καλλίτερη απόδοση των μοτοσυκλετών μας Ας γράψουμε τι έχει βάλει ο κάθε ένας στη μοτοσυκλέτα του, κόστος αγοράς (αν θέλει) και την πραγματική, η όποια νομίζει, απόδοση που του έχουν αποφέρει όσα έχει βάλει
Αρχίζοντας από εμένα που άλλαξα μόνο τα σώματα ψεκασμού από 96 σε 97 που δεν μου έχουν δώσει τίποτα παρά μόνο λιγότερη δουλειά στο "ζύγισμα" τους |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Aftermarket αξεσουάρ κόστος και απόδοση
Πολύ καλό thread Σώτερ!
Έτσι θα γραφτούν ό,τι extra έχει βάλει ο καθένας μας, από μπουζί μέχρι εξατμίσεις κλπ, θα γραφτούν οι εντυπώσεις και στο τέλος θα βγουν χρήσιμα συμπεράματα για μελλοντικούς ενδιαφερομένους των αντίστοιχων προϊόντων! |
|
|||
|
|||
Λοιπόν έχουμε και λέμε,
Φίλτρο αέρος ΝΚ (καλύτερη αναπνοή) Μπουζί ιριδίου ΝΚ ( καλύτερη καύση) Εξάτμιση ακράμπα (όφελος κάποια κιλά) Χαρτογράφηση (όφελος περισσότερο μίγμα αύξηση ιπποδύναμης κατά X ίππους) Το αποτέλεσμα με όλα τα παραπάνω το μηχανάκι αποδίδει καλυτέρα στις χαμηλές και τις μεσαίες, το πλην είναι ότι καίει λίγο παραπάνω. Και το τελευταίο, καινούργια σελά για να είναι άνετα τα μαλακά μου μόρια. ........................ Last edited by riko46; 26-08-2009 at 02:02. |
|
|||
|
|||
Τιμή δεν είπες Σώτο ..
Λοιπόν, πιστεύω εννοείς και τα αναλώσιμα.. μμμμμ στο καινούργιο δεν έχω βάλει κάτι ακόμη (φρένα κλπ). Ψέματα, έβαλα λάστιχα anakee 2. Kαλά είναι. Αφού <<πάτησαν>> τα πλαϊνά τώρα όλα οκ. -Τάπα λαδιού με μαγνήτη. Δεν είδα διαφορά και γρέζια -Υγρά φρένων putoline (7ε). Δεν είδα διαφορά πέραν την ψυχολογική -Προστατευτικό αισθητήρα abs της τουρατεκ. Καμία .....διαφορά, πέραν της αισθητικής |
|
|||
|
|||
Δηλ. Μάικ, άντε να σε πιάσουμε τώρα
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Τα έχεις "χώσει" βλέπω Μιχαλάκη ...... (για τα 5 άλογα ...έχω μια μικρή ένσταση αλλά ..... οκ ! )
|
|||
|
|||
Γιαυτό δεν έχω πάει πουθενά ακόμα
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Eγω παιδια ειμαι λιγο ψυχακιας, τρελλαινομαι για εξτραδακια και ολα τα περιεργα " καλουδια" που μπορω να φορτωσω στην "Izzy" μου και ειδικα αυτα που δεν τα βρισκουν ευκολα η και καθολου οι αλλοι (απο εξωτερικο uk η γερμανια-ηπα, δηλαδη η custom).... το κοστος συνηθως ξεπερνα το κοστος τις μηχανης (οπως συνεβη και με το Dakar )εαν και νομιζω οτι με το r1200gs αυτο θα ειναι δυσκολο..... η λιστα ειναι μεγαλη οποτε αρχιζω και εγω, παρτε καφεδακι, τσιγαρα, ηλιοσπορο κτλ. και καλο διαβασμα λοιπον.......(σορυ για τα αγγλικα αλλα εαν κατσω να τα γραφω στα ελληνικα θα κανω 10 ωρες)
(οι αριθμοι διπλα απ'το καθε τι ειναι οι τιμες Eαν βρισκετε καποια απ'τα προιοντα σε ξεφτιλε τιμες ειναι απο δημοπρασιες Ε-Bay εξωτερικου οποιος ενδιαφερετε για πληροφοριες ΠΜ) 1.Αkrapovic exhaust 890 2.K&N filter 40 3.Handlebar cross-Bar 27 4.Xenon Lights High & Low 5.Touratech fog light right (τζαμπα-μαν...καβατζα απ'το dakar) 6.Touratech xenon beam left (τζαμπα-μαν...καβατζα απ'το dakar) 7.Oil cooler Protection (τζαμπα-μαν...ευχαριστω Ηλια) 8.Touratech Screen protector brace 47 9.Wunderlich Throttle rocker (τζαμπα-μαν...καβατζα απ'το dakar) 10.R&G Front fork protector crash bobbins 35 11.R&G swing arm pivot protector crash bobbin 26 12.Brake fluid protector 24 13.Bmw engine crash bars (custom) 85 ευχαριστω Ηλια 14.bmw cylinder head protectors 215 15.Puig carbon καρινα (custom) 245 16.pivot point covers(custom) 38 17.pivot point bung sets(custom) 32 18.Bmw front fender mudguard protection 65 19.front clutch fluid reservoir guard 36 20.Oil filler cap (custom) 19 21.Touratech kick stand switch cover 22 22.Touratech brake light switch cover 29 23.cusom mirrors with built in led flashes 68 24.Touratech spoiler for wind screen 120 25.Bmw gear lever protector (tucan) 18 26.Touratech steel heel guard 44 27. left side steel heel guard (custom) 52 28.Touratech handelbar bracket 60 29.bmw zumo 550 kit 1100 30.Mudsling rear inner mudflap 110 31.Carbon steering protection(custom) 29 32.Carbon fuel-tank protector(custom) 18 33.Carbon tax badge protector (custom) 15 34.Ram-Mount short & long stems + attaching units 60 35.Ram-Mount PDA Mount 40 36. Ram-Mount Cell-phone Mount 39 37.Touratech GPS Mount & Kit 80 38.Ram-Mount Beverage holder + Mount 49 39.Rear axle hub-Tornado (custom) 60 40.Touratech potention-meter protectors 23 41.Brake reservoir cap protectors (custom) 16 42.custom stainless steel cigarette holder & lighter 12 43.Midland BT Single 124 44.Midland BT2 138 45.blue wheel-rim tape 8 46.Βmw side panniers left & right 360 47.Bmw top case 215 48. Specialty logos & stickers 55 49.Rear brake reservoir protector 42 50.Carbon gas-tank lid cover 19 51.Bmw key chain-pouch (δωρο με την αγορα) αλλιως 19 52.Βmw gs pro-rallye summer gloves 56 x 2 sets 53.Bmw Summer pants 127 54.Bmw Club Jacket x 2 85+180 55.Bmw Tourance jacket 140 56.Bmw Airflow helmet 320 57.Bmw system 5 helmet 320 58.Bmw street shoes 158 59.Bmw all-around gloves (δωρο ) 60.bmw waist banana bags x 3 38+44+44 61.Τουratech GPS lockable bracket for Garmin 276c 124 62.Garmin 276c GPS Chart-plotter 750 (καβατζα απ'το dakar) Aυτα θυμαμαι τωρα αλλα κουραστικα, εαν θυμηθω τιποτα αλλο θα το κανω edit το post μου οποιος εχει απορια η θελει πληροφοριες ας ριξει κανα ΠΜ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΟΓΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ (ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΗΧΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ 20 ΚΙΛΑ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΞΤΡΑΤΖΙΔΙΚΑ??? ΜΕ 100 ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΤΙ 5 ΠΑΝΩ ΤΙ 5 ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΝΑ ΤΟΟ ΣΠΑΩ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ...ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ .....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΑ ΧΩΝΕΙΣ ΠΑΝΩ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ......................................... Υ.Γ Υπαρχει κανενας στο φορουμ που να ασχολειται με ιδιοκατασκευες σε χυτα πλαστικα??? θελω να κατασκευασω καινουργια πλαινα καπακια με αλλο σχεδιο-ογκο αλλα δεν ξερω σε ποιον να μιλησω για την ιδεα που εχω Καμια ιδεα κανενας????? Last edited by edmark; 26-08-2009 at 03:53. Λόγος: Ι ΦΟΡΓΚΟΤ ΣΟΜΕΘΙΝΚ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 15:08 |
Πλήρης και επίσημοι κατάλογοι αξεσουάρ BMW | GS_maniac | Επίσημοι κατάλογοι ΒΜW | 7 | 23-01-2009 23:47 |