|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σαββατο 30-10 χωμα απο Αυλωνα προς Λειβαδια
Μια μικρη και αρχικη σκεψη κανω αυτες τις μερες για μια χωματινη βολτα κοντινη προς Ψαθα και παλι πισω ή επιστροφη από Κινέτα.
Η αναχωρηση ομως θα ειναι προς το μεσημερι. Δηλαδη κατα τις 12:30μμ, διοτι εχουμε και ενα παιδι που πρεπει να παιξει ποδοσφαιρο και αρχιζει και το πρωταθλημα. Η διαδρομη ειναι μικρη, αλλα λογω της βροχης που εχει πεσει αυτες τις μερες θα εχει λασπες αρκετες. Ομως ειναι ιδανικη για κοντινη βολτα. Θα κοιταξω και στους χαρτες, μπας και μπορεσουμε να κανουμε καμια εναλλακτικη διαδρομη. Δεν ειναι σιγουρο τιποτα. Απλα το εχω καπου στο μυαλο μου. Οποιος λοιπον εχει χρονο και διαθεση ας το εχει κι αυτος στο μυαλο του. Θα το σιγουρεψουμε το Σαββατο. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυριακη 31-10 χωμα προς Ψαθα
Με το καλό......
|
|
|||
|
|||
Υπαρχει μια πιθανοτητα ν αλλαχθει η διαδρομη τελειως και να παμε απο Αυλωνα προς Λειβαδια. Εχω στα χερια καποια στιγματα (οχι,δεν εχω ανεμοβλογια!!!!) για το gps και πρεπει να τα κοιταξω για να δω αν μας παιρνει ο χρονος.
|
|
|||
|
|||
Αν η διαδρομη που θα βγει ειναι καλη και για ...rookies.....παίζει να έρθω,,,,
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για την διαδρομη στην Ψαθα και επιστροφη απο Κινετα, σου εγγυωμαι οτι θα ειναι πολυ καλη για rookies. Βεβαια η λασπη θα υπαρχει. Ειναι δεδομενο αυτο γιατι εχει βρεξει αυτες τις μερες και καλο ειναι να υπαρχουν χωματινα λαστιχα. Για την αλλη διαδρομη δεν μπορω να σου πω γιατι δεν την εχω κανει. Ενας φιλος ομως που μου την εδωσε λεει οτι ειναι πολυ καλη και βατη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κατάλαβα...Θα βρωμίσουμε |
|
|||
|
|||
Αυτο ειναι δεδομενο. Ειδικα σε ενα μικρο κομματι υπαρχει πααααρα πολυ λασπη,πυλος,νερολακουβα. Οχι τραγικα πραγματα, αλλα ειναι οτι πρεπει για να πετσουμε στις λασπες!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνεπως αν τα καταφέρω...θα φέρω και τα φτυαράκια μου...!!! E ρε γλεεεεεεεεντιαααααααα!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνεπως θα σε βαλω να υπογραψεις υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχω καμια ευθυνη αποκαταστασης λασπωτηρων και οτιδηποτε συναφη περιφερεικων τσιμπραλαγκων!!!! ΥΓ. Υπαρχει μια περιπτωση η βολτα να γινει Σαββατο,κατοπιν αιτησεως φιλου. Θα το ξερω αν μπορω πεμπτη ή παρασκευη.Δυστυχως...! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο τον Χριστο, έχω ΕΝΤΟΛΗ να του το επιστρεψω ΣΠΑΣΜΕΝΟ!!! Συνεπως μην ανησηχεις!!!!ετσι και αλλιως το gamimeno...δεν σπάει ευκολα.. Διαφημιση--Τ.Ε.Λ.Ο.Σ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παρνηθα-Αυλώνα Σαββατο 28/11 | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 156 | 22-11-2010 02:30 |
Αθηνα-Λαδωνας απο χωμα 17-18 Ιουλιου | nibo | Χωμάτινες εξορμήσεις | 34 | 05-08-2010 08:03 |
KTM 950 Adventure και χωμα | emix | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 15 | 31-03-2010 07:27 |
Μποτες για χωμα:εντουραδικες ή μπασταρδες;;; | nibo | Μπότες | 5 | 18-02-2010 11:14 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |