|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: wireless wi - fi repeater
έχεις ΠΟΥ - ΜΟΥ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υποτίθεται κατευθυντικό κι έχει ενσωματωμένο το φις τροφοδοσίας??? Να μην έχει δλδ την ικανότητα να στρίψει για καλύτερη λήψη - απολαβή?? Έλεος πια με τις πατάτες του πλαισίου που έχουν και καλά φοβερή τιμή. Τες πα, αν δεν βγάλετε άκρη με την βοήθεια του συναδέλφου στείλε πμ να διαβάσω μάνιουαλ (αν το βρω) να σε βοηθήσω. |
|
|||
|
|||
Νομίζω οτι αν έχεις λίγες γνώσεις από ΗΥ με τη βοήθεια του Τεχνικού τμήματος της εταιρείας θα τα κατάφερνες...
|
|
|||
|
|||
Αχιλλέα δεν μένει τίποτα κρυφό ...Don’t worry να δούμε πως δουλεύει το μαραφέτι ....και θα ανεβάσουμε οδηγίες
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν είναι αναγνώσιμες όσο κι αν μεγεθύνω, υπάρχει κάποιο λινκ να διαβάσω να σε κατευθύνω?
|
|
|||
|
|||
Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω να δώσεις λύση στο πρόβλημά σου αλλά δεν θα είμαι ακριβής με τους αριθμούς, θα είναι περιγραφική η λύση. Όπου δεν βγάζεις άκρη ρωτάς και απαντάω.
Από την άλλη μπορώ να συνδεθώ πάνω στο μηχάνημά σου και να τα κάνω όλα εγώ με μικρή δική σου συνδρομή. Μιας κι έκλεισα το μαγαζί τώρα, είμαι διαθέσιμος και χωρίς να μας διακόψει κάποιος. Θέλεις να το δοκιμάσουμε??? Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις laptop με wifi και ethernet. Το τηλέφωνό μου είναι στο προφίλ μου. Last edited by vaska; 23-10-2012 at 22:35. |
|
|||
|
|||
Γεια σου γίγαντα Βασίλη !!!
|
|
|