|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Να σου καεί το Mac...
Το Mac μου το έκαψα.....
Έκαψε φλάτζα.... Πέρα από την πλάκα κάηκε ο σκληρός δίσκος. Θα πάει στο σέρβις και θα αλαχτεί φυσικά, μέσα στην εγγύηση. Τα προσωπικά αρχεία είναι όλα αποθηκευμένα στον backup εξωτερικό δίσκο που ονομάζεται Time Maschine. Μόλις λοιπόν πάρω με το καλό πίσω το Mac θα επιλέξω την ημερομηνία που θέλω και το Time Maschine θα διαμορφώσει τον υπολογιστή όπως ακριβώς ήταν την συγκεκριμένη ημερομηνία. Και με καινούργιο HD... Πόσο εύκολα αλλάζει διάθεση ο άνθρωπος... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Να σου καεί το Mac...
Πολύ ψύχραιμο σε βλέπω .... μπράβο ....
|
|||
|
|||
Last edited by EOD-K9; 25-11-2009 at 10:24. |
|
|||
|
|||
Ειναι ψύχραιμος γιατί έχει mac. Το tme machine ήταν μία επανάσταση που έφερε το λειτουργικό Leopard. Φτιάχνει backup , στο παρασκήνιο, κάθε μία ώρα σε εξωτερικό σκληρό και δεν σου καίγεται καρφί για ότι και να συμβεί.
|
|
|||
|
|||
αφου θα στον ανοιξουν που θα στον ανοιξουν δεν βαζεις κανα ΤΒ?Στη rainbow θα το πας?
Πως καταλαβες οτι ειναι σκληρος? Πλεον έχω και γω ενα imac!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όχι δεν πάω στον Rainbow. ΘΑ το πάω στην Document. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μήπως είδες τον παππου της Ντόρας...
|
|
|||
|
|||
πάντα τέτοια!!!
αναίμακτα δηλαδή... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατί πρέπει να διαβάζουμε το Αθηνόραμα. | vellos | Κινηματογράφος | 11 | 29-11-2009 10:38 |
Να σου ζήσει Ντινόπουλε!!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 89 | 31-08-2009 12:38 |
Φόρα το Κράνος σου !!!! | riko46 | Χιούμορ | 7 | 25-08-2009 12:39 |
Να το πάρω? | doukas tasos | Κράνη | 14 | 25-06-2009 11:49 |
Δες, το ... κινητό σου. | yannis | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 29-12-2008 12:54 |