|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ερώτηση για 650 GS
Καλησπέρα
Όπως ανέφερα και στο 1ο μου post εδώ, ψάχνω ήδη για μια μεταχειρισμένη μονοκύλινδρη 650. Θέλω μοντέλο τουλάχιστον μετά το 2004 ή 2005 χωρίς πολλά χιλιόμετρα. Αυτά ξέρω πώς θα τα βρώ. Μήπως υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο? Αν δεν κάνω λάθος οι αλλαγές από το 2001 και μετά είναι πολύ μικρές (ή μήπως όχι?). Γνωρίζω φυσικά για το νέο μοντέλο G650 GS αλλά δύσκολα να βρω μάλλον μεταχειρισμένο. Γενικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα αξιοπιστίας? Ευχαριστώ Σπύρος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερώτηση για 650 GS
Καλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες! Τα μετά το 2002 μοντέλα είναι δίμπουζα με λίγο χαμηλότερη κατανάλωση.
Η μηχανή είναι τέρας αξιοπιστίας κι εύκολη στη συντήρηση. Πολύ καλή οδική συμπεριφορά. Το dakar που είχα είχε σωληνάκι υψηλής μπροστά κι ακόμη και με μονό δισκόφρενο έριχνε άγκυρα! Αν κι εγώ το έδωσα επειδή είμαι λοξός το συστήνω ανεπιφύλακτα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην έχει φάει τράκο. καλή αγορά! |
|
|||
|
|||
Συγνώμη ortho αλλά το δίμπουζο βγαίνει από το 2004 !
Spyrval oι διαφορες αν και δεν είναι πολλές είναι σημαντικές ! Από οικονομία "παπί". Τέσσερα λίτρα μικτή χρήση ! Είμαι ευχαριστημένος απ' όλες τις απόψεις!! Βέβαια θέλει καλό ψάξιμο και προσοχή ! Ortho και το bandit αξιόπιστο είναι αλλά πρέπει να πίνει το άτιμο |
|
|||
|
|||
To μηχανάκι είναι πολύ αξιόπιστο με μικρό κόστος συντήρησης, οι διαφορές μετά το 2004 που έγινε δίμπουζο είναι μικρές κ έχουν να κάνουν με την εμφάνιση κυρίως. Συνήθως πάσχει από αντλία νερού TPS άντε κ κανένα ανορθωτή.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον έχω καταλήξει σε 2 μηχανάκια. Να ρωτήσω και κατι ακόμα? Τί σημαίνει όταν δούμε λάδι εξωτερικά στις μπουκάλες του πηρουνιού? Απλά αλλαγή λαδιών στο πηρούνι ή κάτι σοβαρότερο?
|
|
|||
|
|||
Απ 'οσο ξέρω λάδι στις μπουκάλες σημαίνει σκασμένες τσιμούχες, οπότε θέλουν αλλάγη. Κόστος και διαδικασία δεν γνωρίζω. Καλύτερα να το αποφύγεις ομως...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από το 04 και μετά; Τι άσχετος είμαι! Το Bandit καίει κάτι παραπάνω αλλά έχει και διπλάσια ιπποδύναμη, αλλά λόγω επαγγέλματος είμαι αλαφροχέρης! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν δακρύζει έστω κ στη μια μπουκάλα λάδι αλλάζουμε κ στα δυο πηρούνια τσιμούχες και λάδι, εμένα μου χε κοστίσει γύρω στα 40€ τα εργατικά και 20€ οι τσιμούχες. Αν βλέπεις όμως πως η μηχανή είναι σε γενικές γραμμές καλοδιατηρημένη μην διστάσεις με αφορμή τη διαρροή. Παζάρεψε την τιμή |
|
|||
|
|||
Ολο στο spam είστε! Πέρα από την πλάκα, το μονοκύλινδρο είναι ωραίο εργαλείο. Εγώ του έκανα 17.000 και ζήτησε μόνο τα αναλώσιμα και μιά λάμπα μπροστά. Και δύο ζεύγη Sahara που τα λειώνει σαν παγωτό....Στα 7.000 τελειωμένα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για βελτιωτικά καυσίμων | ΤΖΩΡΤΖΗΣ | Φροντίδα | 26 | 01-04-2011 10:13 |
Ερώτηση για K1300 GT | teo | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 23-03-2011 22:34 |
Ερώτηση για tank bag | blast | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 27-02-2011 12:03 |
Ερώτηση για μεταχειρισμένες... | jac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 20-08-2010 00:30 |
Ερώτηση για ταξίδι. | mentorasou | Info ταξιδιών εξωτερικού | 5 | 03-09-2009 00:14 |