|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εισιτηρια mugello motogp
Παιδια που θα βρουμε στην Ελλαδα εισιτηρια για το mugello motogp?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εισιτηρια mugello motogp
φιλος εχει ταξιδιωτικο που οργανωνει ταξιδια σε motogp all inclusive.αν σ ενδιαφερει πες μου να σου δωσω στοιχεια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ο φιλος σου μπορει να μου στειλει μονο τα εισιτηρια για το mugello moto-gp τοτε στειλε μου τα στοιχεια.Σε ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
γιατι δεν τα αγωραζεισ απο εκει?
εγω οσες φορες πηγα αγωρασα εξω απο την πιστα. αν πας 8+30 - 9,00 το πρωι εξω απ[ο την πιστα θα αγορασεις εισιτηρια με 70 ευρουλακια . αν πας αργοτερα θα βρεισ ακριβοτερα.... και μην ακους τισ παπαριες οτι δεν θα βρεισ εισιτηρια..... αυτα τα λενε αυτοι που θελουν να πουλισουν και να βγαλουν και κατι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΟΚ παιδια ευχαριστω!!!
|
|
|||
|
|||
Τηλ στο profile αν ενδιαφέρεσαι.
Αναχωρούμε την Πέμπτη για Ancona (30 Ιουν). 4 μηχανές (2 GS και 2 από τα ... άλλα). Έχουμε κλείσει για Σ-Κ. |
|
|||
|
|||
Μπαμπη καλημερα!Θα το ηθελα ,απλα θα παω με την γυναικα κ εχουμε λιγες μερες αδεια,ετσι αντι να χασουμε 4 μερες στο πλοιο,θα παμε αεροπορικος.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κρίμα για σένα. Η επιστροφή έχει Stelvio και Transfagarasan !!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mugello Circuit 01-03 Ιουλ 2011 | babisadve | Info ταξιδιών εξωτερικού | 34 | 11-07-2011 20:32 |
Mugello: Νίκη Pedrosa, 5 μήνες εκτός ο Rossi! | riko46 | Αγώνες | 0 | 08-06-2010 14:52 |
Motogp Mugello live: O Rossi έσπασε το πόδι του | frits | Αγώνες | 15 | 06-06-2010 23:02 |
Superbikes Mugello 1993 | soter3gm | Ταξίδια στο εξωτερικό | 14 | 24-11-2009 11:52 |
June 6th Italy (Mugello) | soter3gm | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 19-11-2009 17:09 |