|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ OMORFANTRA
Μετά από πολλές ιδέες και προτάσεις η Μεγάλη Απόφαση πάρθηκε.
Ταξίδι στην Τουρκία και στα Μικρασιατικά παράλια.... Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη στις 29/06/12 κι από εκεί κατεβαίνουμε για Canakkale,Τροία,Αιβαλή,Σμύρνη και Pamukalle. Επιστροφή στον Πειραιά μέσω Cesme από Χίο. Η παρέα είναι η εξής 1) Εγώ με τις καλές μου (μοτό & σύζυγο) 2) Μarioman και αυτός με τις καλές του. 3) ??????????? Οι μέρες λίγες (9) μα η διάθεση μεγάλη!!!! Το κέφι και η δίψα για περιπέτεια ατελείωτη!!!! Ελπίζουμαι να βγούμε με € και να μην βρούμε στην επιστροφή την Δραχμούλα μας αλλά και πάλι θα το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ OMORFANTRA
καλοταξιδι αδερφια!να προσεχετε!ταξιδι που θελω να κανω μαζι με την συζυγο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και δεν έρχεσαι κατά πάνω καλέ μου φίλε να ρθείτε μαζί μας????? Υπάρχει περίπτωση να έρθει και ένας σύντεκνος απ τα Χανιά!!! |
|
|||
|
|||
Καλα να περάσετε Αλλεξανδρε,ωραία μερη και συκγινητικες στιγμές...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
αυτες της μερες θα ειμαι κ εγω ακριβος εκει. αν θελετε μπορουμε να βρεθουμε εκει... ποια μερα θα ειστε αιβαλη κ ποια σμυρνη?
|
|
|||
|
|||
Φίλε εύχομαι να πατε και να γυρισετε με το καλο!!!θα ερχομουνα και εγω στην παρεα σας αλλα οι υποχρεωσεις με κρατανε πισω...Οτι καλυτερο και πολλες φωτο!!
|
|
|||
|
|||
ακριβως το ιδιο ταξιδι κανονιζουμε κ εμεις για ενα μηνα αργοτερα στις 28/7 με μια σταση ακομα στην Αλικαρνασσο κ επιστροφη απο την ΚΩ.......για ριξε καμια πληροφορια για διαδρομη,διαμονη......
|
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι να έχετε Αλέξανδρε, θα χαρώ να γνωριστούμε στην Αλεξανδρούπολη!
|
|
|||
|
|||
Με το καλο,με το καλο .
|
|
|