|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΑΝΙΑ ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/6/2010 SEA U 20.30
Δυστυχώς μου συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο.
Είχα πάει την Τρίτη να δώ το παιχνίδι της Εθνικής με την Αργεντινή & όταν γύρισα μου είχαν διαρρήξει το διαμέρισμα !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου διέρηξαν το σπίτι .....
Περαστικά και εύχομαι να μην σου λείπει κάτι το αναντικατάστατο! Φώναξε σήμανση κλπ για να είσαι καλυμένος και με τον νόμο. Αυτά είναι τα χάλια μας δυστυχώς...
|
|
|||
|
|||
πίκρα βρε φίλε την σήμανση την φώναξες ? |
|
|||
|
|||
οχι ρε Μιχαλη.....Κρίμα ρε φιλε,,,,,
|
|
|||
|
|||
ama den se piran mazitous ta haivania pali kala !!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Τι να πώ κρίμα,αναπολώ το παρελθόν πριν 10-15-20 χρόνια που το βράδυ κοιμόμαστανν στην Κρήτη με ανοιχτές πόρτες και τα κλειδια πάνω στο αυτοκίνητο..........
|
|
|||
|
|||
Υπομονη....
|
|
|||
|
|||
κρίμα ρε φίλε..είναι σοκ να μπαίνεις κ να βλέπεις το σπιτι ανω κατω!!
|
|
|||
|
|||
ακομα περιμενω την πορτα ασφαλειας να ερθει που την παραγγειλα, εως να μπει θα εχω αγχος... |
|
|||
|
|||
Κρίμα , λυπάμαι πολύ, πέρσι κλέψανε το γιό μου στη Κυψέλη κ ξέρω πως αισθάνεσαι...καμιά φορά τους πιάνουνε ελπίζω και τώρα...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
''Μονώστε το σπίτι σας με κρατική επιδότηση'' | MARK | Περιβάλλον | 14 | 22-03-2010 13:07 |
Αλλάξτε το σπίτι σας με ένα κλικ.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 18-11-2009 21:29 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |
Οι πιο αστείες εφευρέσεις για το σπίτι σας | p.l. | Χιούμορ | 8 | 10-03-2009 13:24 |
Φτιάχνοντας μια τρόμπα αέρος για το σπίτι | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 18-02-2009 02:00 |