|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Έχει χρησιμοποιήσει κανένας αυτόν τον συντηρητή;;;;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Για να μην ανοίγω νέο νήμα μιας και εγώ είμαι σε αντίστοιχη έρευνα.......
Πόσο έχει? κάνει για το r1200gs? Στην αντιπροσωπεία μου είπανε για τον συντηρητή της BMW. Αξίζει τα 135 (περίπου) ευρώ του? Γενικότερα αξίζει να έχουμε συντηρητή? Φίλε Σίμο ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο νήμα σου! Κωστής |
|
|||
|
|||
113 euro απο e-bay στην πορτα σου!
κανει καλη δουλεια ,εγω σωθηκα. για της μαμας παντα,για τον παραπανω δεν τον ξερω. Last edited by TASOS GS; 09-05-2011 at 21:22. Λόγος: update |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
NAI
|
|
|||
|
|||
Έχω το παλιότερό του μοντέλο. €20 Praktiker. Άψογος εδώ και ένα χρόνο. Αξίζει και παρα-αξίζει. Μένεις συνεχώς, χωρίς. Εκτός αν έχεις, συγκεκριμένα Odyssey, άλλη μπαταρία από την μαμίσια. |
|
|||
|
|||
εγω χρησιμοποιω τον γνησιο και εχω μπαταρια 4 χρονια χωρις προβλημα,
εχω ακουσει οτι εβαλαν του εμποριου και δεν λειτουργουσε απο το μπριζακι, λογω διαφορετικου κωδικου, επειδη την αφηνω την μηχανη ακινητη για μηνες, παρακολουθω τα ενδεικτικα λαμπακια και βλεπω πως αδειαζει την μπαταρια κατα διαστηματα και την ξαναφορτιζει |
|
|||
|
|||
τα καινουργια μοντελα της bmw δεν χρειαζονται συντηρητη,τρεις μηνες ειχε να να βαλει μπρος την μηχανη του bmw r1200gs 09 μοντελο.και πηρε κατευθειαν μπροστα.η μπαταρια ηταν της μαμας.
|
|
|||
|
|||
Παιδια εχω παρει αυτον απο PRACTIKER MAXIMAIZER 3800 KAI Ειναι κομπλε!!και πεζει και στην μπριζα την μαμα απλα πρεπει να ανοιξεις διακοπτη πρωτα της μηχανης για να ανοιξη το canbus και μετα απλα τον κλεινεις!!καπου στα 75 ευρω
Oxford Maximiser 3800 battery charger Last edited by hydrostone; 01-06-2011 at 10:21. |
|
|||
|
|||
Και για τον μαμίσιο, η ίδια διαδικασία δεν ισχύει;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ | thomas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 15-02-2011 22:46 |
ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ | ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΕΓΙΝΑΣ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 26-11-2010 22:34 |
ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ σε 1200gs ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 09-11-2010 22:53 |