|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αλυκες Αναβυσσου 25/10/2009
Την κυριακη που μας ερχεται,25/10/2009, λεω να κανω την πρωτη δοκιμη του ΚΤΜ μου στο χωμα. Φυσικα λογω ελλειψης χωματινων ελαστικων και λογω ελλειψης χρονου, η εξορμηση θα γινει στις Αλυκες Αναβυσσου. Ετσι κι αλλιως θελω να αρχισω σιγα σιγα να την γνωριζω.
Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι θα παω, αλλα εχω αρχισει να το σκεφτομαι. Θα ξερω σιγουρα Σαββατο κατα τις 1μμ.Λεω να παω πολυ νωρις. 8:00πμ να ειμαι εκει. Εκτος αν αλλαξει κατι και παω και μεσημερι ακομα. Κατα τις 2μμ δηλαδη. Οποιοι θελουν ας ερθουν. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλυκες Αναβυσσου 25/10/2009
Κώστα που είσαι, μας παίρνει ή θέλουμε κάτι πιο light?
|
|
|||
|
|||
Σου εστελνα π.μ το πιστευεις?
Εγω μεσα εσυ? Μπορεις? Μας θελετε? |
|
|||
|
|||
λογικα θα ειμαι και εγω εκει......
|
|
|||
|
|||
Κώστααααααααααααααααααααα................................
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παιδιά δεν κάνουμε πλάκα, αλλά είμαστε πρωτόπειροι και δεν ξέρουμε πως να καλεσθούμε.
|
|
|||
|
|||
Περαν της πλακας οπως λεει και φιλος Παναγιωτης να ερθουμε ή θα κανετε σκλυροπυρηνικο χωμα και θα σας ειμαστε βαρος?
Λογο της πρωτης επαφης μας με το χωμα το λεμε... |
|
|||
|
|||
Παιδια οι Αλυκες Αναβυσσου ειναι μια παρα πολυ μεγαλη χωματινη αλανα. Οπότε τιποτα σκληροπυρηνικο δεν μπορει να γινει εκει περα, εκτος απο ανελεητα ντριφταρισματα!
Εχει βεβαια και ενα αναχωμα οπου μπορεις να ανεβοκατεβαινεις και μερικα υψωματακια για πηδηματακια. Τιποτα αλλο ομως. Προς τα πισω βεβαια εχει κατι ανηφοριες και κατηφοριες αποτομες, αλλα δεν ειναι απαραιτητο να παμε εκει. Βεβαια οταν εχει βρεξει ο χωρος γινεται παρα πολυ λασπωμενος εως βουρκος σε καποια σημεια. Αλλα επειδη και γω δεν εχω χωματινα λαστιχα δεν προκειται ουτε καν να μπω, αν ειναι ετσι το τεραιν. Οποτε, ειστε ολοι ευπροσδεκτοι. |
|
|||
|
|||
Αν δεν δουλέυω ειμαι μεσα, όχι ότι είμαι εντουράς αλλα έστω για τον καφέ .
emix για να ποστάρεις το θέμα σημαίνει οτι η πρόσκληση είναι ανοιχτή έτσι? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Balkans Adventure 2009 / 15-26 July 2009 | SpanosNikos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 28 | 17-06-2010 14:34 |