|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σέλες R1200GS Adventrure κόκκινες-μαύρες
Γεια χαρά σε όλους,
Αν και είμαι αρκετά παλιό μέλος στο forum μόλις πριν λίγες μέρες κατάφερα και "μπήκα" πραγματικά στο club (R1200GS Adventure 2007 μοντέλο λευκό). Οι σέλες της μηχανής μου όμως είναι σε μαύρο χρώμα (λόγω του γούστου του προηγούμενου ιδιοκτήτη) και προσωπικά μου αρέσουν πιο πολύ αυτές που είναι μαύρο κόκκινο. Οι σέλες μου είναι σε άριστη κατάσταση σαν καινούριες χωρίς κανένα σημάδι και το υλικό των καλυμάτων τους είναι εξαιρετικά ποιοτικό και ανθεκτικό Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιος φίλος με μαύρες-κόκκινες σέλες (καλύτερα ακόμα και του επετειακού) που θα τον ενδιέφερε να τις ανταλλάξουμε (ίσως και με μια μικρή διαφορά από μέρους μου, που μπορούμε να τη συζητήσουμε). θα ανεβάσω και φωτογραφίες μέσα στη μέρα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νίκος 6932254995 Last edited by nikostzach; 07-09-2012 at 13:55. |
|
|||
|
|||
Με το καλό η ανταλλαγή Νίκο !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σέλες R1200GS Adventrure κόκκινες-μαύρες
Μπορεις να παρεις απο την ΒMW μονο τα καλυματα δεν παει κομπλε η σελα και να αντικαταστησεις τα μαυρα, σε ενα ταπετσερη δεν θα σου παρει περισσοτερο απο 10 λεπτα.
|
|
|||
|
|||
Μήπως ξέρεις πόσο περίπου κάνουν τα καλύμματα από την BMW;;;
|
|
|||
|
|||
Oχι δεν ρωτησα ακομη αλλα δεν νομιζω να ειναι πολυ ακριβα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν είσαι Αθήνα στείλε μου pm να σε στείλω να την φτιάξεις πολύ οικονομικά και με πολύ καλή δουλειά
|
|
|||
|
|||
δυστυχώς ο φίλος δεν ενδιαφέρεται...
οπότε η αγγελία ισχύει ως έχει |
|
|||
|
|||
Tελικα δεν δινει μονο καλυματα, πανε κομπλε οι σελες!
Το κοστος αυτων ανερχετε στα 290 για εμπρος και 220 για πισω!!! Αν θελεις βαλε μια καλη τιμη τις δικες σου, βαζεις διαφορα και παιρνεις του φιλου απο τις αγγελιες, αν προλαβει και τις δωσει βαζεις 50€ ακομη και παιρνεις τις δικες μου. Μεχρι 200€ βαζω να παρω του επετειακου αποτο να τρεχω σε ταπετσεριδες χωρις να ξερω το αποτελεσμα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Nικο,πηγαινε σε εναν ταπετσερη και πες του να σου φτιαξει αυτο.... Εφοσον η μηχανη σου ειναι λευκη,ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τις κοκκινομαυρες.....
|
|
|