|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΚΡΗΤΗ 5 με 28 Αυγούστου
Κύριοι με τα πολλά ήρθε ο καιρός επιτέλους να πάω και εγώ διακοπές....
Το πού δεν θέλει ερώτημα καθώς που αλλού θα μπορούσα να πάω εκτός την ιδιαίτερη μου αγάπη και πατρίδα την Κρήτη... Την Πέμπτη λοιπόν 5 Αυγούστου αναχωρώ(οικογενιακώς) με προορισμό το Ηράκλειο και απο εκεί στο σπίτι μου στο Ρέθεμνος θα μείνω ως και τις 28 του μήνα... Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να σμίξουμε να τα πούμε και να γνωρισώ τους συμφορουμίτες πατριώτες καθώς προσωπικά γνωρίζω μόνο τον Στέλιο (GAZI),που γνωριστήκαμε στο Ναύπλιο στην κοπή της πίττας ... Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν θα μου είναι εύκολη η μακρινή μετακίνηση καθώς ο γιός είναι μόλις επτά μηνών και είναι λίγο ζόρυ ωστόσο ελπίζω να το βολέψουμε.... Υ.Γ. Όταν συναντηθούμε να μην είναι ο Πρετεντέρης μαζί γιατί με παρασύρει και δεν θα έχουμε καλά ξετελέματα.... Με το καλό να σμίξουμε............ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΡΗΤΗ 5 με 28 Αυγούστου
καλες διακοπες και χαιρετισμους στους κρητικους φιλους μας!
|
|
|||
|
|||
με το καλο πατριωτατσι
καλες διακοπες ευχομε. |
|
|||
|
|||
Εγώ δε μιλάω όπως βλέπεις...... απλώς παρακολουθώ....!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μ'αρέσεις............. |
|
|||
|
|||
Το ξέρω... το 'χω αυτό... είμαι αγαπησιάρης ο άτιμος...!!!
|
|
|||
|
|||
Πάω εγώ βρε πουθενά χωρίς το φιλαράκι μου.................
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
[QUOTE=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;190946]
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ (ΣΗΤΕΙΑ) | Yorgos75 | Καλώς ήλθατε | 23 | 04-03-2010 11:19 |
ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΚΡΗΤΗ (ΣΗΤΕΙΑ) | FANISGS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 14-02-2010 22:47 |
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 24-01-2010 11:45 |
ΚΡΗΤΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ | EOD-K9 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 04-04-2009 21:14 |