|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
A i phone 4
mipws poulaei kaneis i phone 4???
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: A i phone 4
όλο και κάποιο θα εμφανιστεί ...
|
|
|||
|
|||
iphone hellas μπες στο site απο κει πηρα κ γω και ηταν αριστο αρκει βεβαια να το τσεκαρεις απο κοντα.εχω το 4 και εχω καποιο μικροπροβληματακι με το σημα οπως ολα τα 4αρια αλλα με θηκουλες κατι γινεται.
|
|
|||
|
|||
Αν εμφανιστεί να με έχεις υπόψιν!!! Κι όπως βλέπεις το αίτημα για τα greenglish έγινε δεκτό...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μήπως να της πω να πάρει θηκούλα? Αν μπορείς εξηγησέ μου.... |
|
|||
|
|||
στο iphone 4 το περιβλημα γυρω γυρω το <<μεταλλικο κομματι>> ειναι η κεραια του κινητου, για την ληψη του σηματος και επειδη ερχεται σ επαφη με το χερι κανει βραχυκυκλωμα και χανεται το σημα,γι αυτο εδιναν μαζι με το κινητο δωρο και μια θηκη,αστην ψαξει λιγο. Παρ ολα αυτα ειναι τρελλο κινητο αν και το 3gs που ειχα ηταν μια χαρα απλα μ ενδιεφερε το hd βιντεο γι αυτο προχωρησα στην αλλαγη.
Last edited by stelios1977; 23-01-2011 at 12:43. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το συχρονιζεις με τον υπολογιστη πολυ ευκολα,και εχεις τα παντα backup,το iphone απευθυνεται σ αμερικανους,αρα ειναι πολυ ευκολο
|
|
|||
|
|||
Για δοκίμασε Android...
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα εχω διαθεσιμα για πουλημα δυο iphone 4 στο κουτι τους με την εγγυηση τους αχρησιμοποιητα. Για οποιον ενδιαφερεται πμ
Ευχαριστω Ν.Σ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
I PHONE 3 16GB | TRELOS | Πωλήσεις γενικώς | 7 | 06-01-2011 15:05 |
I-PHONE 3GS 32G | MARK | Πωλήσεις γενικώς | 10 | 28-12-2010 17:58 |
i-phone version 4.0 | vaskoukou | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 24-06-2010 19:54 |
OMNIA smart phone mobile windows i900 (8gb) Modern Black | danaos | Πωλήσεις γενικώς | 1 | 27-05-2010 02:08 |
Mobile Watch Phone | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 08-02-2009 23:22 |