|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Συμβουλή
Παιδιά έχω σκοπό σε 2-3 μήνες να αγοράσω την f800gs καινούργια είναι η τρίτη κατά σειρά μηχανή που θα αγοράσω και η πρώτη που θα είναι του κουτιού! Τι να προσέξω έχω διαβάσει για την άβολη σέλα, την ζελατίνα,κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω;
Και σκέφτομαι να ανέβω Αθήνα γιατί έχει πιο πολλούς αντιπροσώπους,άρα καλύτερες προσφορές. Μάλλον θα τα σκάσω και μετρητά αν πάνε όλα καλά και πάρω κάτι λεφτά που περιμένω! ΥΓ μπορείτε να μου πείτε και αν δεν εναντιώνεται στους κανόνες του φόρουμ ποιοι κάνουν τις καλύτερες προσφορές;(εάν δηλαδή έχει κάποιος το όνομα για καλές προσφορές) ΥΓ 1 Πολλά φιλαράκια μου προσπαθούν να με πείσουν να πάρω μεταχειρισμένη για να μην δώσω πολλά λεφτά ,ξέρω ότι είναι σωστό ,αλλά η γκ....α είναι μεγαλύτερή |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συμβουλή
Αφού πας για του κουτιού μην περιμένεις καμιά συντριπτική διαφορά τιμής γιατί απλά υπάρχουν επίσημες τιμές αντιπροσωπείας. Άντε να το παλέψεις για κάνα καλύτερο δωράκι ΕΙΔΙΚΑ λόγω μετρητών.
Τώρα το τι να προσέξεις για του κουτιού BMW προερχόμενος από Steed 400άρα; ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ! ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Μη τρελαθούμε. Ποιος τρομερός μηχανόβιος σου είπε τις σοφιστίες αυτές; Τι έχει; Καρελάκι τούρμπο; Last edited by NLS; 05-04-2011 at 00:29. |
|
|||
|
|||
Επειδή έχω το steed έχω αρκετή πείρα από on of οδηγούσα επί τρία χρόνια μια transalp μπορεί να μην φτάνω την δικιά σου αλλά πίστεψέ με τα ψιλόκαταφέρνω
|
|
|||
|
|||
το σίγουρο για μένα είναι οτι πρέπει να κάνεις ορισμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες και μετα να κάνεις την επίσκεψη σου στην Αθήνα,εκτός εαν θες να μας γνωρίσεις σε κάποιον καφέ...,δεν ξέρω εαν θα βρείς τρομακτικές διαφορές σε σχέση με τους τοπικους αντιπροσωπους της κρήτης,εαν υπολογίσεις και τα έξοδα μετακίνησης..
Όπως και να έχει με το καλό και καλές βόλτες..
|
|
|||
|
|||
Αυτή την εποχή, συμφέρει μεταχειρισμένη
Ξανασκέψου το |
|
|||
|
|||
συμφωνώ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ για τις μηχανές μίλησα. Έχεις ένα μεγάλο χάλι μηχανή (σόρρυ αλλά αφού την δίνεις, να μιλάμε ελεύθερα), τώρα μου αποκαλύπτεις ότι είχες και μια άλλη μετριότητα (αλλά πάντως καλύτερη από τη Steed, απορώ γιατί άλλαξες) και θες να πας σε μια ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερη μοτοσυκλέτα και ψάχνεσαι τι να προσέξεις σε... καινούρια; Γιατί; Θα κάνεις παρατήρηση στο εργοστάσιο; Εμένα προσωπικά με μπερδεύεις (και μάλλον και εσύ μπερδεύεσαι). Οδήγησε αυτή που θες να πάρεις (η BMW τουλάχιστον έχει test rides για τα μοντέλα της - δεν έχει να κρύψει κάτι) και αν σου αρέσει και μπορείς, πάρε την. Last edited by NLS; 05-04-2011 at 02:49. |
|
|||
|
|||
Πολύ καλή μηχανή, συμβίωσα μαζί της ένα χρόνο μέσα στον οποίον έκανα 20.000χλμ. Τα μόνα αρνητικα της , κατ εμέ, η σέλα και ο αέρας στα πολλά. Οι όποιες παιδικές ασθένειες πιστεύω να έχουν λυθεί στα μοντέλα του '11 (φλάντζα, αλυσογράναζα, κολάρο ψυγείου). Κατά τ' άλλα τοοοοοοοοοοοοοοο παιχνίδι!!
|
|
|||
|
|||
εφόσον τα χρήματα που έχεις σε καλύπτουν για αγορά καινούριας F800GS, να σκεφτείς την περίπτωση μια καλομεταχειρισμένης 1200GS (2009-)
υπάρχει η δυνατότητα να βρεις μοτοσυκλέτα με εχέγγυα καλής χρήσης και λειτουργίας από "συναδέλφους". είναι νομοτελειακά κάτι που θα σε απασχολήσει μετά από 6 μήνες. Το 800άρι δεν θα σου καλύψει όλες τις ανάγκες και θα σου μπουν ιδέες για αντικατάστασή του....το 800άρι είναι περισσότερο "παιχνίδι" απ'ότι του πρέπει.... έτσι στο 6άμηνο θα σε πιάσει ο γνωστός "ΠΥΡΕΤΟΣ"..... Καλή τύχη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φίλε μου η μηχανή εκτός από τρέλα συνήθως κάποιος την αγοράζει ανάλογα με την χρήση που τις κάνει.Εμένα τα τελευταία χρόνια η μηχανή που έχω με βόλευε τρομερά. Τώρα αλλάζει ο τρόπος ζωής μου οπότε αλλάζει και η χρησιμότητα της μηχανής .Φυσικά δεν συγκρίνονται οι μηχανές. Οχι δεν θα κάνω παρατήρηση στο εργοστάσιο αλλά προφανώς θα αλλάξω σέλα και ζελατίνα και γιαυτό ρώτησα εδώ εσάς που την οδηγείτε καιρό εάν πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συμβουλή για τιμή πώλησης | geolag | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 16-12-2009 12:01 |