|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
SIENNA 88 OLYMPIAKOS 76
AΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ...
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ... ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SIENNA 88 OLYMPIAKOS 76
Δεν πειράζει παιδιά και του χρόνου,θα βολέψουμε εμείς τα Ιταλάκια |
|
|||
|
|||
Με τόσους έμπειρους παίχτες δεν περίμενα να πάρουν τα μυαλά τους αέρα μετά το πρώτο παιχνίδι..
Με άμυνα για τα μπάζα, δεν ανταποκρίθηκαν ουσιαστικά σε κανένα παιχνίδι.. Τώρα ας το δούν από τον καναπέ.. |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αφού σε τέσσερα παιχνίδια, κ με αβαντάζ έδρας, δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση, απέναντι σε μία θεωρητικά κατώτερη ομάδα.
Καλή τύχη στον ΠΑΟ, που πανάξια πήρε την πρόκριση απέναντι στην περσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Jefe |
|
|||
|
|||
Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Σ ! ! !
|
|
|||
|
|||
Πρέπει να το δούμε και αλλιώς. Ο ΠΑΟ κέρδισε την μπάρτσα 3-1 και ο Ολυμπιακός έχασε 3-1 άρα μπάρτσα = ολυμπιακός, μεγάλη χαρά σας δίνω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Στο σχολείο, τι βαθμό είχες στα μαθηματικά ??
|
|
|||
|
|||
Κανονικά έχουμε περάσει αφού και στα 4 παιχνίδια έχουμε βάλει περισσότερους πόντους από τους Ιταλούς.
Πάλι δάχτυλος του Παναθηναϊκου μου μυρίζεται. |
|
|||
|
|||
Εμένα κάτι πήρε το αυτί μου ότι ο Ζήσης έπαιξε υπό την επήρεια ειδικής μη ανιχνεύσιμης
ντόπας κατασκευής Γιαννακο..και ότι ο Χέστον-Χέρστον πως λέγεται χρησιμοποιήθηκε αντικανονικά.. |
|
|