|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΣΒΗΣΙΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!!!
Συνάδελφοι καλησπέρα, δυστυχώς μετά από το ράγισμα στο υποπλασία για το οποίο η αντιπροσωπεία μου ζητούσε 1400 ευρώ με έκπτωση 50% και το όποιο κόλλησα με 15 ευρώ θα χρειαστώ και πάλι της συμβουλές σας…..
Όπως είχα αναφέρει και στα προηγούμενα ποστ μου ο κινητήρας έσβηνε στιγμιαία εν κινήσει, φυσικά πήγα στην αντιπροσωπεία και φυσικά δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι…. Έβαλα ένα καθαριστικό βενζίνης κάνα 2 φορές και δεν το ξαναέκανε??? Αλλά έκανε αλλά…όταν γυρνούσα το κλειδί στον διακόπτη άνοιγε, έσβηνε στιγμιαία και ξανά άναβε …. Έβαζα μπρος και συνέχιζα χωρίς πρόβλημα…. Το σύμπτωμα αυτό το κάνει εδώ και 4 μήνες, φυσικά πήγα στην αντιπροσωπεία και φυσικά δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι…. Χθες όμως μου το έκανε και εν κίνηση, δηλαδή έσβησε στιγμιαία για 3-4 δευτερόλεπτα, επανήλθε εν κινήσει πήρε μπρος και συνέχισα…. Σας λένε κάτι τα παραπάνω η πρέπει να κατέβω Αθήνα μπας και βγάλω καμιά άκρη γιατί στον αντιπρόσωπο της Θεσσαλονίκης μετά την καζούρα που έπαθα με το υποπαλισιο δεν θέλω να δώσω ούτε ευρώ… Υπενθυμίζω CS1200 του 2007 αγορασμένο Ιούλιο του 08 καινούργιο με 37000χλμ σήμερα… |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΒΗΣΙΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!!!
Ψαξε μέσα στα Τεχνικά θέματα φίλε μου----Προσφατα συμφορουμητης μας είχε ίδια συμπτωματα.....
σορρυ αλλα δεν θυμαμαι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...76/index4.html ... και εισαι και μικρός πανάθεμα σε |
|
|||
|
|||
NIVAM χίλια ευχαριστώ, μακάρι να είναι αυτό αλλά ξέρεις τον κωδικό του ανταλλακτικού
|
|
|