|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αποκωδικοποιητής mpeg4
Καλησπέρα,
Επειδή σε λίγες ημέρες θα έρθουν στην Πάτρα τα ψηφιακά κανάλια έχει κάποιος να προτείνει από περιοχή που "τρέχουν" ήδη τα ψηφιακά, κάποιον δέκτη ? Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να έχει καλή απόδοση σε εικόνα, καλό χειριστήριο γρήγορο zapping και έξοδο hdmi. επίσης αν κάποιος έχει δέκτη που να είναι και media player και να μπορεί να κάνει downmix σε ac3 και ακόμη καλύτερα και σε dts θα ήθελα την άποψη του. έχω καταλήξει σε 2 μοντέλα (χωρίς βέβαια να πληρούν όλα τα ζητούμενα) αλλά είναι σε έλλειψη και οι 2 (crypto 250mp & Crystal Audio cdvb-hd) ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποκωδικοποιητής mpeg4
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα με ενδιέφερε και εμένα μια πιο οικονομική λύση
|
|
|||
|
|||
Eγώ φίλε, έχω στο σπίτι και το 250 και το 40 της Crypto.
Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ιδιαίτερα το 250, κάνει παπάδες!! |
|
|||
|
|||
Μπορείς να μας βοηθήσεις με κάποιες λεπτομέρειες;;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ, αλλά επειδή σε βλέπω ψαγμένο να μου πεις(ίσως ενδιαφέρει και άλλα παιδιά) τι πρέπει να προσέξουμε, ποιές λειτουργίες θα ήταν χρήσιμες κ.λ.π. Καμιά φορά στα ηλεκτρονικά, υπάρχουν λειτουργίες που είναι πολύ χρήσιμες, αλλά δεν τις γνωρίζουμε για να τις ψάξουμε η να τις αξιοποιήσουμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υπάρχει περίπτωση να βρούμε τουλάχιστον 1 κομμάτι ? |
|
|||
|
|||
Δυστηχώς, είχα αρκετά κομμάτια από αυτά και από άλλα μοντέλα,
αλλά φύγανε όλα!! Μόνο στο καταστήματα Μultirama, Γερμανός δλδ σε αλυσίδες εάν έχουν στοκ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το μόνο χαζό που έχει αυτό το μοντέλο, νομίζω, ότι όταν κάνεις εγγραφή, δημιουργεί αρχείο .TSV, ενώ τα υπολοίπα δημιοργούν, mpeg ή AVI. Αλλο ένα χαζό που διαπίστωσα σε όλα τα μοντέλα, είναι ότι ενώ βλέπεις,
π.χ την αγαπημένη σου BMW να οργώνει ένα χωράφι (!!), δεν μπορείς να κάνεις PAUSE, και να δείς ψηφιακό κανάλι!! Σταματάς την μία λειτουργία και πας στην άλλη... Κάτι άλλο δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαλκάνια-Κεντρική Ευρώπη-Ιβηρική Χερσ.- Βόρεια Αφρική | ilias vara | Info ταξιδιών εξωτερικού | 99 | 02-04-2012 17:15 |
Με δικαστική απόφαση τα Blogs δικαιούνται την ανωνυμία | bitter | Πολιτισμός | 0 | 05-11-2011 12:10 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |