|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την μηχανή σας ? | |||
Σχεδόν κάθε μέρα | 162 | 71.68% | |
Περίπου 3 φορές την εβδομάδα | 34 | 15.04% | |
Περίπου 4 φορές το μήνα | 17 | 7.52% | |
Περίπου 1 φορά το μήνα | 12 | 5.31% | |
Σπάνια | 1 | 0.44% | |
Ψήφισαν: 226. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την μηχανή σας ?
1. Σχεδόν κάθε μέρα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την μηχανή σας ?
Κάθε μέρα,εκτός όταν είμαι οικογενειακώς που χρησιμοποιώ αμάξι,αλλά αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια
|
|
|||
|
|||
Επιλογή 'κάθε μέρα' δεν είδα,
οπότε (1.) |
|
|||
|
|||
Καθε μερα......... εαν ομως ξεκινήσω απο το σπιτι και βρέχει τοτε με το κουτί.και αυτο γιατι βαριέμαι να βάζω αδιάβροχα για 4 χιλιομετρα....!
|
|
|||
|
|||
Καθε μερα.
|
|
|||
|
|||
Κάθε μέρα αν και τώρα τελευταία για οικονομία και για να μην ταλαιπωρώ τον συμπλέκτη όταν έχω δουλειά στο κέντρο παίρνω το παπί.
Το αυτοκίνητο δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και γιαυτό και το απέσυρα προσωρινά από την κυκλοφορία. |
|
|||
|
|||
3 με 4 φορες την εβδομαδα,τα καθημερινα ζορια τα τραβαει το γνωστο σε ολους μας παπακι !!και μαλιστα honda (που εισαι Ναπο )...
|
|
|||
|
|||
εγω τη μηχανη μου την χρησιμοπιο 2 με 3 φορες το μηνα για μια βολτα τον 200 περηπου χιλ την κυριακη το πρωη οπου μεχρη το μεσημερη ειμαι σπιτι
στη πολυ αποφευγω να οδιγω διοτι δεν σε υπολογηζου ουτε οι πεζη ποσο μαλλο τα αυτοκηνιτα ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
που ειναι κε αξιοπηστο |
|
|||
|
|||
α γεια σου !!!
τα λεω αλλα δε με ακουει κανεις ... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για κάθε Ελληνική λέξη που χρησιμοποιεί... | XCHALLENGE | Διάφορα | 4 | 10-12-2011 03:55 |
Χρησιμοποιείστε το κινητό με δαχτυλίδι ή το μυαλό! | SenseiG | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 27-04-2011 22:36 |
Έκλεψαν 2 τόνους καλώδιο φωτισμού που χρησιμοποιείται στον προαστ | MARK | Επικαιρότητα | 21 | 17-04-2011 13:05 |
Περιεργα Σβησιματα | GsDakar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 03-10-2010 21:14 |
Castrol gp ActEvo 20W-50 Το χρησιμοποιεί κανένας? | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 03-05-2010 17:11 |