|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χωμάτινη εξόρμηση το Σάββατο 28-4-12
Τώρα που τα έχουμε φρέσκα από το μάθημα της Κυριακής σκεφτόμουνα το Σάββατο 28/4/2012 κατά τις 11.00 το πρωί να κάνω μια βόλτα προς Παπάγου (στο πιστάκι ) για εξάσκηση. Θέλει κάποιος να έρθει για παρέα?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Adventure Training Level II την Κυριακή 22/4/1
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι το ακριβώς απέναντι οικόπεδο ενδείκνυται περισσότερο για προπόνηση / ασκήσεις / στροφές τύπου travel enduro, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, καθότι φλαταδούρα και κυρίως (από άποψη ασφάλειας) είσαι ορατός από τρίτους, αν τυχόν πέσεις γιατι ως γνωστόν ... "ποτέ μόνος στο βουνό" ή στην πίστα λέω εγώ ... εκτός κι αν είναι και τίποτα motocrossαδες εκεί, οπότε μάλλον θα τους ενοχλείς ή/και θα περάσουν από πάνω σου ... Εγώ πάντως σε αυτό το οικόπεδο έχω πάει δυο - τρεις φορές για προπονησούλα / ασκήσεις ισσοροπίας και στροφές ... Τώρα για το Σάββατο, ωραίο ακούγεται, αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά από τώρα ... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ανδρέα και εγώ μέσα είμαι αν πάμε Παπάγο. Τώρα που έβαλα χωμάτινα. Πάμε αμα είναι για χαλαρή εξάσκηση. Πάντως ο Μηνάς έχει δίκιο.
Last edited by pkaran; 25-04-2012 at 23:38. |
|
|||
|
|||
Μέσα για και εγώ για Σάββατο. Το σημείο είναι άνοδος για Αττική οδό δεξιά ?
|
|
|||
|
|||
Σωστά! Αμα είναι να το κανονίσουμε οριστικά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλά να περάσετε πάντως αν και αυτό είναι όπως πάντα σίγουρο... Last edited by Andreas_F800GS; 26-04-2012 at 15:36. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χωμάτινη εξόρμηση το Σάββατο 28-4-12
Το θέμα μπήκε σε δημόσια συζήτηση για ευνόητους λόγους !!!
Να πούμε κατά τις 10:00 για να μην χάσουμε και την μέρα? Κάνουμε τις ασκήσεις μας και μετά μια χαλαρή Βόλτα Level 1 στον Υμηττό, τι λέτε , εγώ είμαι μέσα και για οποιαδήποτε άλλη πρόταση ? Από που έρχεστε? Αν έρχεστε από Αττική οδό ,είναι στην έξοδο Παπάγου(Υ2). Ο δρόμος λέγεται Αναστάσεως και είναι αυτός που ανεβαίνει στο νεκροταφείο Παπάγου. Τα σημεία Α,Β είναι οι δύο αλάνες. http://maps.google.gr/maps?saddr=%CE...ra=ls&t=m&z=14 Και οι δύο αλάνες φαίνονται από τον δρόμο. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινη εξόρμηση Σάββατο & Κυριακή 25 - 26 Ιουνίου 2011 !!! | Arkas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 28 | 13-06-2011 22:01 |
Φθινοπωρινή εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία 6-7-8/11/2009 | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 472 | 11-02-2011 15:09 |