|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αποχαιρετω..
Δστυχως θα πρεπει να αφησω το gs forum την ομορφη αυτη παρεα,για λιγους μηνες.Λογω δουλειας φευγω για εξωτερικο αρχες Νοεμβριου,και δεν ξερω καν αν θα χει ιντερνετ εκει!!!Ο χρονος μου λογω προετοιμασιας ειναι περιορισμενος ακομη και τωρα!Το ντακαρ θα μεινει στο γκαραζ για λιγους μηνες,και η γιαγια μου 2 φορες την εβδομαδα θα το βαζει μπρος !!
Καλη συνεχεια σε ολους!Στο επανειδειν! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποχαιρετω..
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ,ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ,ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!!!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!! |
|
|||
|
|||
Καλή αντάμωση!
|
|
|||
|
|||
Καλη τυχη εκει που θα πας και να ξερεις οποτε κι αν γυρισεις θα σε
περιμενει η ζεστη παρεα του GSForum!!!! |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσεις και με το καλό να γυρίσεις....
|
|
|||
|
|||
καλή αντάμωση και πάλι!!!!!!!
θα χαρούμε να μαθαίνουμε νέα σου όποτε μπορείς!!! |
|
|||
|
|||
καλό ταξίδι και με το καλό να μας έρθεις πάλι πίσω .. και Άσε τα κόλπα στην Αφρική θα πας και δεν έχει ίντερνετ ?
|
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι και καλη επανοδω να εχεις..
Α παρε και καρτουλες να μειρασεις εκει στην ξενιτια που θα πας.. |
|
||||
|
||||
....... και μας είχες υποσχεθεί,
ότι θα συνέχιζες την .... παρέα μας .... Όπως και νάναι, καλή διαμονή στην "ξενιτιά", και σε "περιμένουμε", όταν επιστέψεις στην πατρίδα, να μας πεις τις νέες σου εμπειρίες .... .
|
|||
|
|||
Καλά να περάσεις, αν και λόγω χειμερινού καιρού (Γερμανία νομίζω είπες ότι πας...) θα έχεις πολύ καιρό για να σερφάρεις στο internet και θα αναζητάς νέα από την Ελλάδα! Μόλις δε "σκάσει μύτη" η άνοιξη, θα πεις στη γιαγιά να καβαλήσει το Dakarάκι σου και να στο φέρει εκεί για να απολαμβάνεις τις πανέμορφες και καταπράσινες διαδρομές!
|
|
|