|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ AFTER MARKET ΑΞΕΣΟΥΑΡ! ..Στην "καλη" σας!
ΟΧΙ! ποιο αγορασατε 'η τοποθετησατε πρωτο, αλλα ποιο νομιζετε(-ατε) οτι της ελειπε, εκτιμουσατε οτι ειναι βασικη ελειψη για σας (και υπηρχε στην αγορα) ακομα και πριν την αγορασετε!
Ποιο εκτιμουσατε? Το αγορασατε-τοποθετησατε? Και γιατι εκτιμουσατε το συγκεκριμενο?? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ AFTER MARKET ΑΞΕΣΟΥΑΡ! ..Στην "καλη" σας!
αποστάτες τιμονιού........ ό,τι πιο βολικό να περνάς πάνω από τους καθρέφτες μέσα στην Αθήνα κατά την προσφιλή παρανομία της διύθυσης.....
για μένα είναι το καλύτερο aftermarket αξεσσουάρ που πρόσθεσε επιπλέον ικανότητες στη μοτό μου |
|
|||
|
|||
Η επεκταση του ανεμοθωρακα.Χωρις αυτην δεν οδηγειται η μηχανη χωρις να κουφαθεις απο τον αερα.
|
|
|||
|
|||
Προστατευτικό ποντεσιόμετρου γκαζιού
αναγκαίο αν δεν θες να μείνεις στη μέση του πουθενά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι είναι αυτό και που το είδες? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ψηλότερη ζελατινα...έβαλα την ergo και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
|
|
||||
|
||||
Συναγερμός με τηλεειδοποίηση ...
|
|||
|
|||
Καθότι τα 1150 υστερούν σε φώτα κρίνω πολυτιμότερο το προβολάκι xenon που με έχει βγάλει σε σάλτο πολλές φορές σε βραδινή οδήγηση και δεύτερο τη μεγαλύτερη ζελατίνα . |
|
|||
|
|||
Xenon......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 343 | 09-06-2013 03:21 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
ΛΑ'Ι'ΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ "ΕΜΜΕΤΡΟΝ" | Apirathos | Μουσική | 7 | 06-05-2011 00:27 |
Bmw R 1200 GS (06) "Η ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ" | vaska | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 10 | 28-03-2011 09:45 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |