|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Midland BT2 Intercom (σετ 2 συσκευών)
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Εχει χρησιμοποιηθει μόνο σε 2 ταξίδια και είναι σε άψογη κατάσταση. Δίδεται λόγω ελάχιστης αξιοποίησης απο μέρους μου πλέον και ανάγκης φυσικά χρημάτων. (Προσοχή! Ενδεχομένως να χρειαστεί να παραγγελθεί ενα σετ καινούριων βάσεων απο το νέο κάτοχο διότι έχω χρησιμοποιήσει το υπάρχον 2πλο σετ με τα αυτοκόλλητα και βγάζοντας τα απο τα δικά μου κράνη πιθανόν να μη κολλήσουν καλά στα νέα κράνη. Κόστος νέου σετ βάσεων 12,50. Πληροφορίες μέσω pm για το που μπορεί να παραγγείλει το νέο σετ. Σε περίπτωση που ο νέος κάτοχος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις βιδωτές βάσεις τότε δεν υπάρχει ανάγκη παραγγελίας νέων βάσεων διότι υπάρχουν ήδη στη συσκευασία αχρησιμοποίητες) Τιμή: 139,00 Επικοινωνία μέσω pm ή στο 6977096669 Παράδοση χέρι με χέρι εντός Αττικής
ή αποστολή με Courier ή ΕΛΤΑ με έξοδα αποστολής του αγοραστή (σε περίπτωση αποστολής εκτός Αττικής απαιτείται καταβολή του πόσου σε τραπεζικό λογαριασμό) Last edited by evanslam; 21-07-2011 at 19:59. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Midland BT2 Intercom (σετ 2 συσκευών)
Καλοπούλητη Βαγγέλη!
Από τις καλύτερες ενδοσυνεννοήσεις της αγοράς! |
|
|||
|
|||
και πολύ καλή τιμή !!!!!
|
|
|||
|
|||
τωρα που τα αγορασα βρε?!!καλοπουλητα παντως!!
|
|
|||
|
|||
Έχεις pm
|
|
|||
|
|||
....θα εχεις πολλα pm....
|
|
|||
|
|||
Φίλε ενδιαφέρομαι κι εγώ.Θα σου στείλω μήνυμα....
|
|
|||
|
|||
Βαγγέλη αν δεν τις έχεις δώσει μέχρι την Κυριακή που επιστρέφω στην Αθήνα, θα κατέβω το πρωί να τις πάρω από εκεί.
|
|
|||
|
|||
Ρούμπος!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι επικίνδυνα αυτά τα μηχανήματα εν' κινήσει....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BLUETOOTH MIDLAND BT2 INTERCOM | DAKIS | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 10 | 27-03-2010 00:00 |
Midland BT2 σετ οδηγου-συνοδηγου | Vasilis | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 8 | 17-03-2010 01:25 |
Eνδοεπικοινωνια MIDLAND BT INTERCOM Bluetooth Οδηγου-συνοδηγου | georgekostas | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 7 | 18-11-2009 15:56 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ MIDLAND BT INTERCOM | platanos | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 10 | 05-10-2009 13:04 |
[ΠΩΛΕΙΤΑΙ] ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ MIDLAND ΒΤ INTERCOM | platon | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 5 | 08-04-2009 19:56 |