|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ζητώ τρακαρισμένο 1100gs
θα με ενδιέφερε αν κάποιος φίλος είχε την κακοτυχία να τσαλακώσει το δικό του, είτε να το αγοράσω όλο ή τμηματικά, για ανταλλακτικά
δεν επείγομαι, δεν καίγομαι, κάθε προσφορά καλοδεχούμενη |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ζητώ τρακαρισμένο 1100gs
Κωνσταντίνε, ο Αναπολιτάκης έχει στο κατάστημά του της λεωφόρου Καβάλας ένα ολόκληρο για ανταλλακτικά. Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο; Απ' ότι θυμάμαι είναι πλήρες και ατρακάριστο.
|
|
|||
|
|||
να σαι καλά φίλε, θα το κοιτάξω!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα αν δε βρω μπροστινό θα αναγκαστώ να δώσω το δικό μου 1100 ολόκληρο.. δε ξέρω αν συμφέρει κάποιον ιδιώτη ή έμπορο να το πάρει ... αλλά και εμένα με τιμές αντιπροσωπείας για telelever, αριστερό καλάμι, ball-joint, φτερό, δεξί fairing και ακτινολόγηση μπροστά + εργασία δε με συμφέρει (μόνο 47.000κμ πρόσφατα αλλαγμένο δίσκο-πλατώ, λάστιχα Conti-trail, service Βαγιανελ. εν όψει καλοκαιριού)
Last edited by πάρης; 29-07-2009 at 15:21. Λόγος: ορθογραφικό |
|
|||
|
|||
λυπάμαι φίλε μου για το άσχημο της υπόθεσης
αν δεν είναι ανάγκη να το φτιάξεις γρήγορα και γρήγορα να το ξαναδείς στο δρόμο, με ψάξιμο θα βρείς αυτά που ζητάς, μακρυά από τις τιμές των εξουσιοδοτημένων εγώ αυτή τη στιγμή το έχω παγώσει γιατί οι διακοπές θα μας φάνε τα μετρητά αν δεν βρείς άκρη, θα με ενδιέφερε πάντως |
|
|||
|
|||
Εχω ενα γνωστό που ισως σε βοηθήσει αλλά λείπει για μερικές μέρες στο εξωτερικό.Όταν γυρίσει θα τον ρωτήσω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχω δει κάπου στο μεταξουργίο κάτι διαλειμένες(που ίσως πουλιούνται σε ανταλλακτικά) αλλά δεν θυμάμαι το μέρος
|
|
|||
|
|||
να σαι καλά φίλε, στην πρώτη ευκαιρία που θα περάσω από αθήνα, θα το ψάξω
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
σωληνάκια υψηλής σε 1100Gs, με abs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 15-12-2009 00:04 |
αλλαγή κιβωτίου και πρόβλημα στο διαφορικό, 1100gs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 03-06-2009 21:45 |