|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ποιά να επιλέξω ???
Καλησπέρα σε όλο τον καλό κόσμο.
Τάσος εδώ. Ετοιμάζομαι για το νέο μου μωρό σιγά σιγά. Ή F700gs, ή F800gs. Για πείτε μου καμιά γνώμη |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Hello
Με το καλό όποια κι αν επιλέξεις
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιά να επιλέξω ???
Δεν μπορω να βρω ενα σημαντικο λογο για να σου πω ωστε να επιλεξεις το 700.Μπορει να λεγονται διδυμα αλλα μονο ετσι δεν ειναι.Το 800 τα κανει ολα καλυτερα!
|
|
|||
|
|||
Για να σας βοηθήσω λίγο. Είμαι περισσότερο του δρόμου, απ'ότι εκτός. Φυσικά είμαι της βόλτας και του ταξιδιού.
Θέλω να ελλίσομαι άνετα στην πόλη. Σε κατάστημα που πήγα μου είπαν ότι είναι καλύτερη για μένα η 700. Εμένα μου άρεσε η 800, και στο τέλος μπερδεύτηκα. |
|
|||
|
|||
Επειδή τα μηχανάκια που γράφεις είναι πολύ "κοντά", η γνώμη μου είναι F800GS
Και αυτό διότι εκτός από τις πραγματικές ανάγκες υπάρχουν και οι ψυχικές.. Όποια και αν επιλέξεις..να έχεις αχαλίνωτα πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα, αλλά πάνω από όλα υγεία! Last edited by VDR; 26-07-2013 at 02:48. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πάρε το 800 σε Χρώμα Καλαμάτα και θα έχεις και μεγαλύτερη αξία όταν την πούλησεις για να πάρεις 1200
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το 800αρι να παρεις τασο και....ΠΑΣ ΠΑΝΤΟΥ!! |
|
|||
|
|||
Τάσο, πάρε όποια σου κάνει κέφι αλλά πάρτη σύντομα γιατί πρέπει να αλλάξεις φώτο προφίλ!!! Αυτή που καβαλάς είναι η δικιά μου!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν δεν ήμουν εγώ θα είχες τώρα ένα κακάσχημο και απρόσωπο V strom. Χαχαχα οπότε εχω δικαιώματα να βγάζω φωτογραφίες με την μπέμπα σου. Χαχαχα Άντε σε λίγο θα κάνεις βολτούλες και με την δικιά μου μπέμπα. :-) |
|
|