|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Γεια χαρά,
Έχει δοκιμάσει κανίς τα aftermarket αξεσουάρ λασπωτήρες κτλ για το πρόβλημα νερά-λάσπες που ψεκάζει ο πίσω τροχός στο αριστερό πατουμενο-μπατζάκια οδηγό-συνοδηγό στα GS 1200…. Υ.Σ. Το πρόβλημα είναι με το ON-ROAD USE όταν φοράμε τα καλά μας….. για αποφυγή παρεξηγήσεων..!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
H δική μου λύση επειδή όντως το θέμα είναι ενοχλητικό:
Πίσω λασπωτήρας από Αμερική Products Οι τιμές είναι αυτές που βλέπεις (εγώ πήρα το τύπου κάρμπον) και η παράδοση ήταν πολύ καλή. Επιβάρυνση επιπλέον 2 ευρώ τελωνείο και τα ταχυδρομικά. Τελικά το συνολικό ποσό περίπου 68 Ευρώ και η εφαρμογή άψογη. Πολύ χρήσιμο αξεσουάρ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Που τα ξετρυπώνεις ρε ντόκτορ ?????????????????? |
|
|||
|
|||
Φίλε μου λίγο ψάξιμο στο δίκτυο θέλει και να μην φοβάσαι να ρωτήσεις αυτούς που έχουν ασχοληθεί πριν από σένα.
(Η παγκοσμιοποίηση έχει και μερικά καλά!! ) Αλλιώς θα είσαι αναγκασμένος να τα χρυσοπληρώνεις στον κάθε έλληνα "αντιπρόσωπο", αλλά ανοίγουμε άλλη κουβέντα που πονάει.. |
|
|||
|
|||
εγω φοραω τον πισω λασπωτηρα της wulderlich και ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθως οδηγω χειμωνα με βροχες,πεταει ελαχιστα αν πεσεις σε καμια τεραστια γουβα με νερο αλλα θελει προσπαθεια.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παιδιά ευχάριστο για τής πληροφορίες…
Και της φωτο… Η πληροφορία κατά πόσο αποδίδουν είναι το πιο σημαντικό απ όλα… Thanks… |
|
|||
|
|||
για να μην λερώνονται τα παπούτσια χρειάζεσαι αυτό:
Eσωτερικό φτερό Boxer-Design BMW R 1200 GS/Adv. όλα τα μοντέλα by: Boxer-Design - MotoRAID το χα στο προηγούμενο gs μου και ήταν άψογο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ GS 1200 | pap | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 24-09-2010 19:40 |
ΒΟΗΘΕΙΑ! ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ! | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 13-04-2010 00:32 |
ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΗΣ??? | GSakias | Γενικά - Αναβάτης | 20 | 02-03-2010 16:38 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | Gazi | Κράνη | 12 | 23-05-2009 14:39 |