|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Έλληνες γονείς δίνουν τα παιδιά τους λόγω ανέχειας
«Πάρτε το παιδί μου γιατί δεν μπορώ να το ταΐσω». Πάνω από 600 οικογένειες, πνιγμένες από τα χρέη, ζήτησαν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 να αφήσουν τα παιδιά τους σε κάποιο ίδρυμα επειδή δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.
Τα αιτήματα μέρα με την μέρα αυξάνονται όπως εξηγεί ο Γιώργος Πρωτόπαπας, Γεν. Διευθυντής στα «Χωριά SOS» «Στο σύνολο τα αιτήματα που παρουσιάστηκαν το 2010 από οικογένειες για να αφήσουν τα παιδιά τους σε κάποιο ίδρυμα δεν ξεπερνούσαν τα 400. Αυτά τα αιτήματα όμως, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011, έχουν υπέρ-καλύψει το σύνολο των αιτημάτων του 2010. Πιο συγκεκριμένα η τάση για όλο το 2011 είναι στα 1400 παιδιά». |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έλληνες γονείς δίνουν τα παιδιά τους λόγω ανέχειας
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Στο 1950 μας πήγαν,
τότε έδιναν τα παιδιά τους σε τρυφερη ηλικία 6-7 ετων σε οικονομικά ισχυροτερους για εργασία Στην περιοχή μου αυτό λεγόταν "ρόγιασμα" Ο "εργοδότης" επλήρωνε κ ένα μικροποσό κάθε μήνα στον "πατέρα" .... εκεί θα μας πάνε, αλοίμονο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πόσοι δειλοί καραγκιόζηδες αγράμματοι πιθηκάνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας ρε γμτ! στις πρώτες δύσκολες στιγμές, το παιδί να την πληρώσει |
|
|||
|
|||
Εγω δεν ξέρω κανέναν φυσιολογικό άνθρωπο που θα μπορούσε να δώσει το παιδί του .Δεν ξέρω τι πράγμα είναι αυτοί που το κάνουν αυτό.Εγω πιστεύω ότι αυτά που γράφουν είναι παραμύθια .Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που έδιναν και δίνουν τα παιδιά τους αλλά όπως είπα είναι κάτι άλλο ...πάντως άνθρωποι όπως το καταλαβαίνουμε και το εννοούμε εμείς δεν είναι.
Last edited by diomiles; 23-11-2011 at 14:50. |
|
|||
|
|||
Μα είναι δυνατόν;!
Και μόνο που κρατάω το μωρό μου στα χέρια μου παίρνω δύναμη! Πόσο απελπισμένοι μπορεί να είναι για να κάνουν κάτι τέτοιο;! |
|
|||
|
|||
Εάν είναι δυνατόν.τι να πω.άλλοι παρακαλούν να κάνουν παιδιά και δε μπορούν,κι αυτοί που μπορούν τα δίνουν?
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνελήφθη Γιατρός του ΙΚΑ στο Ηράκλειο Κρήτης | napgeo | Επικαιρότητα | 20 | 11-08-2011 21:28 |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 21:00 |
Γιατί τα παιδιά χρειάζονται γονείς ! | Carduelis | Ανέκδοτα | 11 | 07-02-2010 01:04 |
Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 11:39 |