|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
τα 37 ειδη οργασμων!!!!!!!!
Τα 37 είδη οργασμών!!!
1. Γεωγραφικός: Εδώ ! Εδώ ! Ή Εκεί ! Εκεί ! 2. Θρησκευτικός: Θεέ μου !!! 3. Αυτοκτονίας:Πεθαίνω !!!!!! 4. Δολοφονίας: Αν σταματήσεις σε σκότωσα !!! 5. Θετικός: Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι ! 6. Αρνητικός: Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι ! 7. Στιγμιαίος: Τώρα ! τώρα ! τώρα ! 8. Επίπονος: Ωχχχ ! αχχχχχχ ! Ωχχχ ! 9. Οργασμός του τρόπου 1: Πιο γρήγορα ! Πιο γρήγορα ! 10. Οργασμός του τρόπου 2: Πιο δυνατά ! Πιο δυνατά ! 11. Επεξηγηματικός: Έτσι ! Έτσι ! Έτσι ! 12. Επιβεβαιωτικός: Αυτό είναι ! Αυτό… είναι ! 13. Μαραθώνιος: Φτάνω !! Φτάνω !! 14. Τελειωτικός: Τελειώνω !! Τελειώνω !! 15. Οργασμός της αγελάδας: Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ 16. Οργασμός της πάπιας: Α-παπα παπα-παπα !! 17. Οιδιπόδειος: Τι σου κάνω, μάνα μου ! 18. Πατρικός: Παιδί μου !!! 19. Ο οργασμός του μαμάκια: Μάνα μου, ώχου, μάνα μου !! 20. Ο οργασμός του ανοιχτοχέρη: Πάρτα !!! 21. Ο οργασμός της Νατάσας: Αχ Κώστα-Κώστα 22. Ο οργασμός του κάμπινγκ: _ _ _ ( για να μην σ’ ακούσουν από τις διπλανές σκηνές ) 23. Οργασμός παντρεμένων: Το ταβάνι θέλει βάψιμο Κώστααα ! 24. Οργασμός της μοδίστρας: Σκίσε με ! 25. Οργασμός του πλεονέκτη: Κι άλλο !! Κι άλλο !! 26. Οργασμός της θρησκευόμενης: ?η-Γιώργη μου !! Καβαλάρη μου !!! 27.Οργασμός του γιατρού: Πάρτα, μωρή άρρωστη !! 28. Οργασμός της βρεφονηπιοκόμου: Μωράκι μου,..Μωράκι μου !! 29. Οργασμός του ανασφαλή: Σ’ αρέσει ; Ε ; Σ’ αρέσει ; 30. Οργασμός του περίεργου: Τι σου κάνω ; Πες, τι σου κάνω ; 31. Οργασμός της ψυχρής: Λιώνω !!! 32. Οργασμός της ψεύτρας: Τελείωσες καρδούλα μου ; Αχ, αχ κι εγώ 33. Οργασμός του ψυχιάτρου: Με τρελαίνεις !! 34. Οργασμός του G.P.S.: Πιο πάνω.πιο πάνω.πιο δεξιά.Εκεί, εκεί ανάμεσα !! 35. Οργασμός της ανοργασμικής: Τελείωσες ; Μπορούμε τώρα να συζητήσουμε λίγο σοβαρά για τη σχέση μας ; 36. Βλάχικος οργασμός: Οη,Οη, μάνα μ’ !!! 37. Κρητικός οργασμός: Ωφού! Ίντα μου κάνεις και με κουζουλαίνεις! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τα 37 ειδη οργασμων!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Tυχόν ομοιότητες με μέλη του forum (nicknames-ονόματα) είναι συμπτωματικές?! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αδειασμα ντουλαπας-Προλαβετε! | mAthosalas | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 30 | 16-04-2011 17:31 |
αδειασμα αποθηκης | taksidiotis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 20-01-2011 21:59 |
Το Σύμπαν απειλείται από Ενέργεια – Φάντασμα | skippybi | Κόσμος | 2 | 30-11-2009 17:38 |
2012:Η συντελεια του κοσμου ερχεται... | georgekostas | Κόσμος | 11 | 28-10-2009 00:37 |
Ζητώ μεταχειρισμένι σασμάν για BMW GS 1200 Adventure | mlock | Ζήτηση | 14 | 05-08-2009 18:51 |