|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
περναει ο στρατος της ελλαδος φρουρος......
ΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠ!!!!!!σας ειδα κο%#παιδα...
μολις διαβασατε αυτο αμεσος κλικ στην γρηγορη απαντηση να μου τα χωσετε. νοσταλγος της επταετιας, ψηφοφορος του λαος, η χρυσαυγητης... αμεσος να μου την πειτε.... ΟΧΙ ΡΕ δεν ειμαι τιποτα απο αυτα. την γνωμη που εχω για τους πολιτικους την ξερεται και ειναι η χηροτερη. ειναι οι καλυτεροι ηθοποιοι. λενε αυτα που θελετε να ακουσετε εσεις οτι θα κανουνε . και κανουνε οτι αυτοι θελουνε να κανουνε. σημερα ο μεσαιος μου γιος ο τασος και ο μικρος μου γιος νικος αφου χερετησαν και φιλισαν τα κοριτσια τους (διποδα και διτροχα) παρουσιαστηκαν στην αυλωνα στα τεθωρακισμενα. οποτε σας ενοιμερωνο οτι μπορειτε να κοιμαστε ησιχοι. τουλαχιστον εχουμε ακομα δυο αξιοποιστους φανταρους να μας φυλανε . γιατι με τους πολιτικους και την αξιοποιστηα τους...... αρκη να μην φυσαει αερας ...... Last edited by γιαγια αρκουδα; 16-11-2010 at 13:45. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: περναει ο στρατος της ελλαδος φρουρος......
Απόσπασμα:
καλοί πολίτες |
|
|||
|
|||
Με το καλό να πάνε και να γυρίσουνε .....
|
|
|||
|
|||
Γιώργο, καλό στρατιωτικό να έχουν τα παιδιά σου,
και με το καλό πολίτες να γίνουν πάλι!!! (μην ξεχνάς να στους στέλνεις τακτικά χατζηλίκι!!!) |
|
|||
|
|||
Καλοί φαντάροι
|
|
|||
|
|||
Καλό στρατιωτικό να έχουν τα παιδιά σου και καλή πολίτες. Να τους χαίρεσαι.
|
|
|||
|
|||
όπως τους εστειλες έτσι να γυρίσουν..
|
|
|||
|
|||
Με το καλό να γυρίσουν πίσω.
Καλά που μου το 'πες, για να κοιμάμαι καμιά ωρίτσα παραπάνω. Άιντε και καλοί πολίτες. |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως μπήκα γιατί μου πήγε το μυαλό ότι θα έχεις καμιά κωλάρα να παρελαύνει...
Να μην το αφήσω έ... να το κοιτάξω Να σου ζήσουν πάντως και καλοί πολίτες. |
|
|||
|
|||
Καλοί φαντάροι και καλοί πολίτες
να τους δεις όπως επιθυμείς και ακόμα καλύτερα. Υγεία στα παιδιά! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η απάτη της δήθεν χρεοκοπίας της χώρας αποδεικνύεται πλέον και με στοιχεία! | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 14 | 20-09-2010 17:59 |
Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 23:53 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 19:19 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |