|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
οι δυο λύκοι
Ένα βράδυ ένας γέρος (ινδιάνος) της φυλής
Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Είπε: "Γιέ μου, η μάχη γίνεται μεταξύ δυο 'λύκων' που υπάρχουν μέσα σε όλους μας" Ο ένας είναι το Κακό. - Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονεία, η αυτολύπηση, η ενοχή προσβολή, η κατωτερότητα, τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία, και το εγώ. Ο άλλος είναι το Καλό. - Είναι η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία, η ταπεινοφροσύνη, η ευγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνια, η γενναιοδωρία, η αλήθεια, η ευσπλαχνία και η πίστη στο Θεό.' Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετά ρώτησε τον παππού του: "Ποιος λύκος νικάει;" (...και, αυτό μου άρεσε πολύ!)... Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά ............... "Αυτός που ταΐζεις." |
|
|||
|
|||
Απάντηση: οι δυο λύκοι
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ !
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σταύρο εξαιρετικό
|
|
|||
|
|||
Σοφος ο παπους....
|
|
|||
|
|||
Πράγματι πολύ καλό, και μπράβο στον pirate που έκανε τον κόπο να το μοιραστεί μαζί μας ξέροντας ότι σπανίζουν τέτοια μικρά διαμάντια στις μέρες μας..
|
|
|||
|
|||
Πόσο ΣΟΦΟ....
Α Π Ι Θ Α Ν Ο. Σε ευχαριστούμε. |
|
|||
|
|||
πολύ καλό με ισχυρό νόημα...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
σωστός!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανάμεσα σε δυο Shoei | manolis | Κράνη | 33 | 21-07-2011 11:59 |
Τελικα ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ.....ή και τα δυο???? | antonis1150GSA | Διάφορα | 13 | 11-06-2010 14:23 |
Οι δυο φιλες!!! | Kwstas_kef | Ανέκδοτα | 9 | 04-09-2009 17:09 |
δυο παλιες διαφημισεις Νova | wolferin | Αστεία Video | 5 | 25-06-2009 21:20 |
Η ιστορία δυο φίλων … | Arkas | Διάφορα | 6 | 01-02-2009 12:29 |