|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αγορά Σκηνής Camping
Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι, όπως ίσως και άλλα μέλη, για την αγορά σκηνής για το καλοκαίρι που έφτασε (!?).
Ζητώ τη γνώμη σας για επιλογή σκηνής που να ικανοποιεί τουλάχιστον τα εξής κριτήρια – ανάγκες : • 2-3 ατόμων • Χαμηλού, όσο γίνεται, βάρους και διαστάσεων • Εύκολο στήσιμο • Αδιάβροχη Κυρίως με αυτά τα χαρακτηριστικά, αν και θα με βόλευε να είναι ψηλή για να ντύνομαι όρθιος, δε ξέρω βέβαια πόσο ευάλωτη μπορεί να είναι σε αέρηδες. . Το οικονομικό είναι ένα θέμα, αλλά όπως πάντα .. there is no free meal ! Η πολυλογία μου, σε συνδυασμό με την ασχετοσύνη μου, ελπίζω να μη σας κούρασε και περιμένω τις προτάσεις σας . . Ευχαριστώ. ΥΓ. : Η επιλογή λάθος σκηνής, μπορεί να αποτρέψει να ευχαριστηθώ τις διακοπές μου. . ???? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά Σκηνής Camping
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τον Ντινόπουλο ρώτα .Είναι ειδικός
|
|
|||
|
|||
τι θέλεις δηλαδή μόνο για καλοκαίρι και τέτοιες θερμοκρασίες ή και για ποιο απαιτητικά σκηνικά.
θέλεις να διαθέσεις αρκετά χρήματα? αν ναι,ρώτα τον ταξιδευτή τον Νικόλα,έχει εντρυφήσει στο θέμα γράψε και εδώ,να βοηθήσουμε και εμείς |
|
|||
|
|||
εχω "καταναλωσει" αρκετες σκηνες και μαλιστα ταξιδευοντας ευρωπη
με αρκετη βροχη, συνηθως οι αδιαβριχες σκηνες μπαζουν... ετσι αγοραζω ψιλη σακουλα 4Χ5 που πουλιεται με το κιλο σε αποθηκες πλαστικων (πειραια οδος Νικητα) και την ριχνω πανω απο την σκηνη και την πασαλωνω στις γωνιες τελευταια ψωνησα απο το marabu παλια ηταν στη ακαδημιας απεναντι απο την Ζωοδ Πηγη μετα πηγε καπου στα εξαρχεια, εχει φτηνες σκηνες και πρακτικα καλες απο κατω βαζω ενα φουσκωτο στρωμα ειδικο κε λεπτο, με μειονεκτημα το βαρος του, αλλα πλεονεκτημα την αποφυγη υγρασιας η σακουλα πανω απο την σκηνη κραταει ζεστη το βραδυ, καποτε που ειχαμε φαει πολυημερη βροχη στην αυστρια και ολη ειχαν παγωσει εγω κοιμομουν μεσα στο υπνοσακκο γυμνος... δεν ξερω αν βοηθησα, ψαξε στο ιντερνετ για το μαραμπου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσανατολίζομαι για σκηνή 3 εποχών, δε ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω μάρκα και τύπο (παράκληση για διευκρίνηση) |
|
|||
|
|||
Γιώργο αν θές ρίξε μια ματιά και σε αυτή εδώ http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%8E%C...91/#post382618 που έχω προς πώληση, ιδανική για αυτό που ψάχνεις!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιώργο άσε τον αντικομφορισμό & δες αυτό : Chalet la Forêt in Chamonix |
|
|||
|
|||
θα με χαζέψεις. . Σίγουρα!
|
|
|||
|
|||
Σ'ευχαριστώ για την πρόταση σου, θα σου απαντήσω αν καταλήξω
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σκηνη camping καταλληλη για gs adv 1200 | malco | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 21 | 08-04-2011 18:19 |
hotel vs camping | dim orestiada | Info ταξιδιών εξωτερικού | 5 | 02-02-2011 20:13 |
ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ CAMPING | scorpiobmw | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 14-07-2010 11:17 |
Σκηνές Camping από το SR2010 | Xarleas | Πωλήσεις γενικώς | 198 | 24-06-2010 02:46 |