|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μου τι δίνει που..
Παρακολουθώντας αγγελίες πώλησεις μοτοσυκλετών στο Internet, οι μοτοσυκλετιστές δίνουν τα μηχανάκια τους για να πάνε στο εξωτερικό !
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου τι δίνει που..
Απόσπασμα:
Eγω με το KLX 650 που ειχα τοτε και αυτος με ενα BMW (δεν θυμαμαι τι) και τη φιλη του.. Μηχανη αγορασμενη για ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ!! Last edited by black_hawk; 08-09-2011 at 03:24. |
|
|||
|
|||
Όχι Θανάση δεν μιλάω γι' αυτό ! Αυτοί που λες κάποια στιγμή θα την παρατούσαν τη μοτοσυκλέτα έτσι κι αλλιώς!
Παραπάνω λέω για τα παιδιά που λόγω οικονομικής κρίσης πουλάνε την "καλή" τους και πάνε στο εξωτερικό "μην κάμουν την τύχης τους" ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(Παει αλλου η κουβεντα αλλα επ'αυτου, ας ετοιμαζομαστε και για τα χειροτερα.. ) |
|
|||
|
|||
Και τι να κάνει ο κόσμος φίλε μου αν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στην Ελλάδα. Άσχημο βέβαια αυτό, αλλά γίνεται.
|
|
|||
|
|||
Προέχει η επιβίωση δυστυχώς αυτή είναι η προτεραιότητα και αν έχεις και οικογένεια ακόμα χειρότερα όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα . Έτσι μας καταντήσανε . |
|
|||
|
|||
Να δεις αμα βγουμε απ´ το Ευρώ (ω μη γένοιτο) πόσοι θα φύγουμε.........
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στην Ελλάδα πότε θα γίνει επιτέλους! | MARK | Κόσμος | 1 | 17-04-2011 16:58 |
Μένει ο Βαλβέρδε | SenseiG | Αθλητισμός | 4 | 14-04-2011 20:00 |
Τώρα αυτό πως το κάνει? | diomiles | Διάφορα | 12 | 08-04-2011 23:38 |
Πότε ο γαμπρός κλείνει το μάτι στην πεθερά του ??? | D_Artagian | Ανέκδοτα | 9 | 19-06-2010 18:50 |