|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ GS ADV.2008
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΕΝΑ GS ADV.ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ . ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΛΕΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΘΩ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ GS ADV.2008
Φίλε αν αυτα που φοράει ήδη το μοτόρι σε καλύπτουν...βάλε τα ίδια!!!
εναλλακτικα... metzeler tourance exp(elephant) αν και εχουν ακουστει διαφορα..... νομίζω οτι ειναι το καλύτερο ελαστικο για all arround ,για...φόρτωμα...και για πολλαααα χλμ!! |
|
|||
|
|||
Φιλε μου τα ελαστικα ειναι και λιγο ''προσωπικη υποθεση'' του καθενα,αναλογα και την χρηση και τις απαιτησεις.Αλλοι πινουν νερο στο ονομα των exp που σου γραφει ο Βασιλης,αλλοι υποκλινονται στα anakee,αλλοι δοκιμαζουν τα πολυ ασφαλτινα pilot sport 3 και οι εντυπωσεις τους ειναι πολυ θετικες,οπως επισης και τα dunlop trailmax και τα brigestone bw.Εαν ψαξεις λιγο στο forum,θα βρεις εκατονταδες αναφορες για τα ελαστικα,που μπορει να σε βοηθησουν.Καλη επιλογη..
|
|
|||
|
|||
Αν είσαι ασφαλτινος τύπος θα σε συμβουλευα να δεις τα pilot 3 πολυ καλο
|
|
|||
|
|||
Νομίζω ο Άκης τα είπε όλα. Έτσι είναι τα πράγματα.
|
|
|||
|
|||
bridgestone battle wingχωρις προβληματα-αξιοπιστο-τιμιο!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ADV 2008 | REK | Ζήτηση | 2 | 14-04-2011 17:21 |
Καλημέρες,καλησπέρες καληνύχτες Τετάρτη 31/12/2008 | PortoLeone | Μια καλημέρα είναι αυτή | 23 | 01-01-2009 08:58 |
Καλημέρες,καλησπέρες και καληνύχτες.Τρίτη 30/12/2008 | PortoLeone | Μια καλημέρα είναι αυτή | 26 | 31-12-2008 02:59 |
καφές την κυριακή 14-12-2008 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 15-12-2008 13:13 |