|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Eπιδιορθωση ελαστικου
Μου δημιουργηθηκε η εξης απορια, μιας και ειμαι προσφατα παθων...
Αν παθεις λαστιχο (μου ετυχε προχτες) τι επιλογες εχεις για να το διορθωσεις περα απο το μακαρονι ( που εκανα) Για παραδειγμα... παιζει να χρησιμοποιησεις τον αφρο που βαζεις απο την βαλβιδα (δε θυμαμαι πως τον λενε) .... ή επηρρεαζει το RDC ? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eπιδιορθωση ελαστικου
To "μακαρονι" που εκανες και κατ'ευθειαν σε βουλκανιζατερ για κανονικο (εσωτερικο) μπαλωμα!..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το εσωτερικο μπαλωμα ειναι απαραιτητο για μακροχρονια αντοχη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
καλή και αυτη η λύση αλλα λιγο......παλιά βρε παιδιά 2011 έχουμε όχι 1960 |
|
|||
|
|||
Και για μας, που έχουμε σαμπρέλα???
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραιο το 2011.Να το κανεις εσυ στη μεση του ταξιδιου σε φορτωμενο μηχανακι και καλη συνεχεια εξυπνακια Στο βουλκανιζατερ το μανιταρι υποκειται σε θερμικη κολληση επι δεκαπενταλεπτου και ετσι η λυση αποκτα μονιμο χαρακτηρα. Μονο ετσι... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σου έχει τύχει να .....ξεκολλήσει το μπάλωμα.... έτυχε σε φίλο..... και μην μου πείς οτι έφταιγε ο....βουλανιζατεράς..... επείσης το...μπάλωμα επειδή έχει και κάποιο βάρος...(γραμμαρια αλλα ΟΧΙ αμελητέα στον τροχο....) επηρεάζει και την κύλιση.... ασε που η ...θερμική κολληση αν θυμάμαι --περιλαμβάνει και...<<ξύσιμο>> του ελαστικου |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |