|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προβλημα στο abs
Καλημερα στην παρεα χθες γυρνωντας απο διημερο μου αναψε το λαμπακι του abs και η προειδοποιηση μηπωσ ξερει κανενας τι μπορει να ειναι τα λαμπακια εσβηναν μετα απο οταν εκλεινα τον διακοπτη και αναβαν μετα απο λιγο
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προβλημα στο abs
Ξεκίνα με έναν καθαρισμό στους αισθητήρες του abs που εδράζουν πάνω στον τροχο
αν δεν <<παιξει>>...εδώ ειμαστε |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστω πολυ αλλα με ποιον τροπο να τους καθαρισω για να μην κανω καμια ζημια πρεπει να προσεξω κατι
|
|
|||
|
|||
Mε πολυ προσοχή και ένα βουρτσάκι!!!(αν η φσαντασια σου οργιαζει,βάλε και οδοντόβουρτσδα)και μπόλικο νεράκι.....(οχι με πίεση)απλα λόγω της θέσης τους πάνω στην μοτο,πιανουν μάκα απο την βρωμα με...τα παραπάνω αποτελέσματα!!!(πραγμα που ευχομαι και εσυ να το λύσεις ετσι.!!)επίσης---τραβηγμένο αλλα πιθανο-τσέκαρε και τα δαχτυλίδια του abs(για στραβώματα-βρώμα φθορές κ.α.)
|
|
|||
|
|||
Kαλημερα!Πρωτα απο ολα τσεκαρε την μπαταρια σου σε ενα συνεργειο,μετα ακολουθησε τις συμβουλες του vasorfa,εχεις βαλει xenon?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πειράζουν τα xenon το abs ;;;; |
|
|||
|
|||
Παιδια καθαρισα τον αισθητηρα οπως μου ειπε ο vasorfa και ειναι ενταξει εαν το ξανακανει βλεπουμε τι κανουμε φωτα xenon δεν εχω ευχαριστω για ολα
|
|
|||
|
|||
Ωραίος!!!!
Μακάρι να την γλύτωσες έτσι |
|
|||
|
|||
Eχει διαπιστωθει σε πολλους να εχουν βαλει ξενον κ να μπερδευει το can bus,μου εχει συμβει κ σε εμενα.
|
|
|