|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παιδικό κράνος! Αν μπορείτε βοηθήστε.
Γειά σας σύντροφοι.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω την ανηψιά μου, είναι 9 χρονών και έχει αρχίσει να θέλει βόλτα με τη μοτοσυκλέτα μου. Θέλω όμως πριν αρχίσω της βόλτες να της αγοράσω ένα κράνος πρώτον για την ασφάλεια της και κατα δεύτερον θέλω να μάθει από τώρα, ότι μοτοσυκλέτα και κράνος είναι το ίδιο πράγμα και δε νοήται το πρώτο χωρίς το δεύτερο. Δε θέλω λύσεις του στύλ μεγαλύτερο μέγεθος με πετσέτες μέσα για να ταιριάξει στο κεφάλι της. Τη βοήθεια σας λοιπόν αν ξέρετε που μπορώ να βρώ κράνοι σε τόσο μικρά μεγέθοι. Τα θέματα ποιότητας και πιστοποίησης φυσικά ταθεωρώ βασικά. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παιδικό κράνος! Αν μπορείται βοηθήστε.
δεν υπαρχουν παιδικα κρανη, επειδη πιεζεται ο λαιμος του παιδιου και ολο το νευρικο συστημα , που ειναι στην αναπτυξη του,στα φρεναρισματα και στις λακουβες,
αρα ενα κρανος του κανει κακο του παιδιου, υπαρχουν μονο τα ποδηλατικα, που ειναι απο φελιζολ και ειναι πολυ ελαφρια, αλλα για μηχανη δεν νομιζω να κανουν... |
|
|||
|
|||
Δηλαδή, απο πια ηλικία και μετα, κάνει ένα παιδι να φορα κράνος;
Με την σύμφωνη γνώμη των γιατρών εννοω! |
|
|||
|
|||
Υπάρχουν κράνη σε μικρά μεγέθη αλλά για ποιά περίμετρο κεφαλιού μιλάμε ;
Έχω για παράδειγμα ένα κράνος BMW system 5 μεγέθους 52-53 που στην κόρη μου που είναι 12 με το ζόρι της κάνει. Sent from my iPad using Tapatalk HD Last edited by peterv; 16-09-2012 at 10:55. |
|
|||
|
|||
ειχα διαβασει καπου,
μετα τα 10-11 αν θυμαμαι καλα, οστοσο οι αποψεις μου ειναι απο αναγνωσματα που εχω κανει κατα καιρους και δεν ειναι τεκμηριωμενες... |
|
|||
|
|||
Επειδή εκτιμώ οτι οι βόλτες σας θα είναι σύντομες, μόνο και μόνο να της φύγει η μούρλια, να της αγοράσεις ένα μοτοσυκλετιστικό κράνος στο νούμερό της, αχρείαστο νά ναι......
Στην 7χρονη κόρη μου πήρα ένα caberg XXXS, κοκκινοροζουλί και οι κοντινές βόλτες (μέχρι το ...μπαλετο ) είναι και διδακτικές και ασφαλείς.. |
|
|||
|
|||
παντως εχω δει κρανη παιδικα απο 4-5 χρονων σε agv kai shoei
λογικα θα υπαρχουν και σε αλλες μαρκες εχθες πηρε φιλος για την κορη του .,.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μαγαζί? Διεύθυνση? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα το ψάξω φίλε. Αν βρώ κάτι θα ενημερώσω για κάθε ενδιαφερόμενο. |
|
|