|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Οι δέκα χειρότερες πόλεις για να οδηγείς ...
Ποιές να είναι οι δέκα χειρότερες πόλεις ???
Λέτε να είναι ανάμεσά τους κ αυτή που φαντάζεστε ???? ..... εδώ η αλήθεια .... .
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι δέκα χειρότερες πόλεις για να οδηγείς ...
Σε όλα τα αρνητικά έχουμε πρωτιές,
εδώ δεν θα είχαμε |
|
|||
|
|||
αν δεν ήμασταν θα παρεξηγούσα
|
|
|||
|
|||
Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να μας περιγράψουν!!!
"Just because the Greeks gave us a template for Western civilization, doesn't mean that driving in Greece's capital is anywhere near civilized. A general disregard for traffic laws, combined with the lack of available parking, means that any street could be blocked by double- or triple-parked cars or trucks. Add to that the screaming motorcycles and scooters buzzing through traffic, pedestrians who take pride in being called jaywalkers, and an unspoken rule amongst Greek drivers never to let anyone in from a side street, and it's aneurysm time." |
|
|||
|
|||
Ευτυχώς που δεν είναι η Πρέβεζα και τα Γιάννενα...........................
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.... με μια "αυτόματη" μετάφραση .... Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εγω νομιζω οτι οι ρωμαιοι ειναι πολυ χειροτεροι απο εμας.....
2 φορες εχω παει με δικο μου αυτοκινητο και τις δυο ασπρισαν τα μαλλια μου.... οι τυποι ειναι παλαβοι.....σφηνες απο παντου,σκουτερ και βεσπες να ορμουν επανω σου και τελευταια στιγμη να στριβουν....δεν τους φτανουμε με τιποτα... στο μονο που τους ριχνουμε,ειναι η κορνα.....οι παλαβοι δεν κορναρουν πουθενα |
|
|||
|
|||
Εγώ διαφωνώ.
Η Αθήνα, η Ρώμη, και οι υπόλοιπες πόλεις είναι όντως δύσκολες πόλεις να οδηγείς, λόγω κυκλοφοριακού και απροσεξίας οδηγών που αψηφούν νόμους, οδοστρώματος, διάταξης δρόμων και άλλα. Ίσως θα έπρεπε να λέει "οι 10 χειρότερες πόλεις να οδηγάς, στον δυτικό μοντέρνο κόσμο..." Προφανώς, δεν λαμβάνουν υπόψη πραγματικά αχανές καταστάσεις στην Λίμα Περού, Μπογκοτά, Μπουένος Άιρες, Κίτο, Μεξικό, και Αφρικανικές πόλεις, γίνεται το έλα να δεις... Χαίρομαι που είμαστε στην αρχική πεντάδα του μοντέρνου δυτικού κόσμου.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα δέκα μέτρα του Δ.Ν.Τ. | frits | Ανέκδοτα | 12 | 23-04-2010 11:46 |
Ολόκληρες πόλεις μετατόπισε σε δευτερόλεπτα ο | gsmaniac | Κόσμος | 2 | 09-03-2010 22:25 |
Οι δέκα ωραιότερες πόλεις για διασκέδαση στον κόσμο!!!!!!!!! | riko46 | Κόσμος | 3 | 16-11-2009 01:43 |
Συγκατοίκηση: Οι χειρότεροι τύποι που μπορεί να σου τύχουν | Alext | Χιούμορ | 4 | 28-09-2009 16:30 |
Οι δέκα μεγαλύτεροι μουσικοί με αναπηρία | Alext | Πολιτισμός | 2 | 16-09-2009 21:28 |