|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Nα και η δική μου κατασκευή - σχάρα πίσω βαλίτσας !
Με αφορμη την κατασκευη του φιλου alfa7 εφτιαξα και εγω την δικια μου σχαρα απο λαμαρινα παχους 3mm την ακοψα στην υδροκοπη μετα στην στρατζα για γυρισμα και τελος βαψιμο σε μαυρο ματ.....Το αποτελεσμα πανω στο gs θα το δουμε αυριο.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: DIY, σκάρα πίσω βαλίτσας....
Πολύ καλή...και ωραίο σχεδιάκι...!
|
|
|||
|
|||
Kαι εδω οι foto με την σχαρα πανω στο gs
|
|
|||
|
|||
Αλήθεια πολύ όμορφη δουλειά
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nα και η δική μου κατασκευή - σχάρα πίσω βαλίτσας !
Καταπληκτικη δουλεια
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφη κατασκευή κ μερακλίδικη ...
Αν μου επιτρέπεις μόνο μια διόρθωση/επισήμανση, προκειμένου να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα ... Τις βίδες με το εξάγωνο κεφάλι, θα μπορούσες να τις αντικαταστήσεις με φρεζάτες alen ή torx - μαύρες κατά προτίμηση ... Ή ακόμα και με καρόβιδες, που έχουν ελάχιστο "κεφάλι" ... Αυτό θα βοηθούσε κ στην ακραία περίπτωση που κάποιος θα επιχειρούσε να στην κλέψει, μιας κ οι καρόβιδες, δεν έχουν καθόλου κεφάλι για να στην ξεβιδώσουν ...
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.....Νικολα αν το δεις πιο καλα δεν ειναι βιδες ειναι σινεμπλοκ (για τους κραδασμους) σαν αυτο που εχει στην ποδια το 1150 gs
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανακατασκευή Ιστορικού Οχήματος | vpentza | Αυτοκίνητο | 11 | 14-03-2012 17:58 |
Κατασκευη πλαστικων | emix | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 01-01-2011 15:27 |
Απάτη οι ειδικές συσκευές που υπόσχονται οικονομία στο λογαριασμό της ΔΕΗ | spot | Περιβάλλον | 5 | 15-09-2010 17:21 |
Αποκριάτικος χορός την Παρασκευή 12/2! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 82 | 16-02-2010 00:21 |