|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προσοχή στις βαλίτσες μας!!!!
Πριν κάνα μήνα παραβίασαν βαλίτσα φίλου που είχε πάει για καφέ στη μαρίνα Φλοίσβου και του πήραν δύο κράνη που είχε μέσα.Το περίεργο ήταν πως την βαλίτσα την βρήκε κλειδωμένη.
Πριν καμιά εβδομάδα βρέθηκα με ένα πολύ καλό φίλο, διευθυντή σύνταξης σε πολύ γνωστό περιοδικό μοτοσυκλέτας και μου ανέφερε το εξής. Του παν πως έχουν βρει τρόπο να παραβιάζουν βαλίτσες και να κλέβουν κράνη χωρίς καν να χαλάν την κλειδαριά. Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει ή έχετε ακούσει κάτι απλά ήθελα να μοιραστώ την πληροφορία που είχα μαζί σας. Προσοχή λοιπόν όσο μπορείτε!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσοχή στις βαλίτσες μας!!!!
Μιλας για βαλιτσες givi?;ή της μαμας?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμενα για να μου κλεψουν τις βαλιτσες πρεπει πρωτα να μου ανοιξουν το σπιτι! Μονο στα ταξιδια τις φοραω στη μηχανη! |
|
|||
|
|||
Γενικά οποιαδίποτε βαλίτσα. Το συγκεκριμένο γεγονός στο Φάληρο έγινε σε GIVI maxia.
|
|
|||
|
|||
Το έχουμε ξαναποστάρει. Και σε μένα ανοίξανε βαλίτσα Κάπα 52λ και κλέψανε το κράνος και τη βρήκα κλειστή, έχουνε αντικλείδια(πασπαρτού)...
|
|
|||
|
|||
είναι να τους πιάσεις εκείνη την ώρα
|
|
|||
|
|||
την τεταρτη στον καφε.....θα σας ανοιξω μερικες βαλιτσες μαμα
δεν πρεπει να αφηνουμε αντικειμενα αξιας,ειναι πανευκολο να ανοιξουν.. |
|
|||
|
|||
Σε ολους κατι ετυχε σχετικο..
Το καλοκαιρι του 2001 εξω απο το παρκο guell στη ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ μες το καταμεσημερο μας ανοιξαν 2 givi maxia χωρις οι κλειδαριες να παθουν το παραμικρο.. Τελικος απολογισμος 2 shoei κι ενα arai μαζι με τις 3 ενδοεπικοινωνιες chatterbox. Oλα αυτα Κυριακη μεσημερι.Ως και το ζευγαρι που χορευε τανγκο ηταν στο κολπο και τη φαγαμε σαν κοροιδα. NO SPAIN NO PAIN λοιπον και στις βαλιτσες λιγα πραγματα και οχι αξιας! |
|
|||
|
|||
Αρχηγέ μου που πήρες το doctora σου;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάτι μου θυμίζει αυτό.......... πρόσφατο συμβάν........ Που είναι ο Αρκάς......?? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσοχή στις πόρτες..!! | frits | Αστεία Video | 6 | 31-03-2010 12:22 |
Οχι δε μας αντιγραφουν,ιδεα μας ειναι... | georgekostas | Διάφορα | 4 | 08-10-2009 19:47 |
Προσοχή στις στροφές....... | PortoLeone | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 09-06-2009 14:08 |
Προσοχή!Νέος τρόπος κλοπής από το αμάξι μας ενω είμαστε μέσα. | vtheo | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 20 | 22-03-2009 23:27 |
Μικτοτσίπ στις πινακίδες μας!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 17-03-2009 23:09 |