|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μεταλλικές Βαλίτσες για Adv 1200. Προσαρμόζονται σε καγκελα bmw
Καλημέρα σε όλους!
Επειδή υπάρχει αρκετός κόσμος που θα ήθελε τις (πλαινές) μεταλλικές βαλίτσες για το R1200GS Adventure, κόσμος που ενδεχομένως έχει ήδη τις ορίτζιναλ βάσεις αλλά το σκέφτεται γιατί οι βαλιτσες ειναι ακριβές, δείτε τι βρήκα στο e-bay. Πρόκειται για: - ενα πλήρες σετ 2 βαλιτσων (Δ-Α) - με το σετ προσαρμογής για τα ορίτζιναλ κάγκελα, - με τις κλειδαριες και - με εσωτερικές τσάντες μεταφορας. Δειτε κάτω τιμή και συγκρίνετε με την τιμή για όλα αυτά απο την BMW. Εγώ μόλις τις αγόρασα και όταν με το καλό έρθουν θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου! BMW R1200GS Adventure Alu Koffer Satz Neu!!! | eBay Σημαντική σημείωση: Εριξα την τιμή στα 500 ευρώ απο τα 674, δηλ. την αρχική αναγραφόμενη τιμή. Γενικά ειναι συνεννοησιμοι και συμπαθέστατοι οι πωλητές. Επικοινωνία στα Αγγλικά. BMW R1200GS Adventure Alu Koffer Satz Neu!!! | eBay |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μεταλλικές Βαλίτσες για Adv 1200. Προσαρμόζονται σε καγ
Οι Motech δεν ειναι αυτες αλλα βαμενες;
|
|
|||
|
|||
Δε το γνωρίζω για να σου απαντήσω.
|
|
|||
|
|||
οι sw-motech είναι και είναι και αυτό το χρώμα μέσα στους χρωματισμούς!!!
|
|
|||
|
|||
ναι αυτες ειναι
|
|
|||
|
|||
Τα 500 είναι καλα δηλαδη;
Ρωτάω γιατι εγω τις πήρα μαζι με τη μηχανη κ εκτός του ότι δεν τις χρησιμοποίησα ποτε (ταξιδεύω ελαφριά), δεν έχω ιδέα πόσο κοστίζουν. Μιλάω για τις SW motech μαζι με βάσεις κλειδαριά κομπλε. |
|
|||
|
|||
Κοίτα, εγώ ήθελα να αγοράσω καινούριες μεταλλικές πλαινές αλλά με έναν περιορισμό: Είχα τις ορίτζιναλ βάσεις της BMW και δεν ήθελα σε καμια περιπτωση να τις αλλαξω. Οπότε έψαχνα για μεταλλικές βαλίτσες (όχι BMW γιατί τις θεωρώ ακριβές) που όμως να προσαρμόζονται στις ορίτζιναλ βασεις. Αυτές βρήκα μετά απο αρκετό ψαξιμο και θεωρώ οτι ειναι σε πολυ καλή τιμή γι'αυτο που ειναι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υ.Γ. Παρε οπωσδηποτε και εσωτερικες! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι, στην τιμή αυτή ήταν όλα μέσα. εσωτερικές τσάντες μεταφοράς, κλειδαριες, τα πάντα όλα (τα κοάλα τίποτα!) |
|
|||
|
|||
γιατι δεν δοκιμαζης για της nomad ?
στα ιδια επηπεδα ! κε δεν θα χρειαστης κε κιτ προσαρμογης ! της motech της εχω εγω κε ειναι πολυ αξιοπρεπης ομως θα προτημουσα της nomad ! Last edited by giclas; 13-02-2012 at 12:23. |
Tags |
r 1200 gs adventure |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεταλλικές βαλίτσες για BMW.. | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 31 | 16-09-2011 01:48 |
Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure! | Jefe | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 09-12-2010 22:20 |
Πλαϊνά κάγκελα για GS 1200 (08)....? | Blackstaf | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 26-06-2010 13:41 |
Μερικά που θα θέλατε να ρωτήσετε για τη νέα γρίπη | Carduelis | Υγεία | 14 | 30-11-2009 22:03 |
Kάγκελα για το 1200 | sakis656 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 05-11-2009 00:38 |