|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προστασια Αξονα απο Υγρασια;
Τι πιθανότητες θα είχε να τοποθετηθεί κάτι τέτοιο
(http://www.trustmymechanic.com/parts...er_cv_boot.jpg ) στον άξονα της μηχανής μας σαν αποτελεσματική προστασία από υγρασία ή σκόνη; Με την προϋπόθεση βέβαια ότι χωράει στο συγκεκριμένο σημείο. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστασια Αξονα απο Υγρασια;
Καλή πατέντα αλλά δεν νομίζω να υπάρχει χώρος..
|
|
|||
|
|||
Αν οι φουσκες του ψαλιδιου δεν εχουν σκισίματα η τρυπες και εχει τοποθετηθει η παστα εφαρμογης στα κουμπώματα των φυσουνων σε ψαλιδι-κιβωτιο-διαφορικο, νομιζω πως δεν υπαρχει κανενας λογος περαιτερω προστασίας.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μα έτσι κ αλλιώς από την κλατω μεριά έχει τρύπα και πέρνει νερά!!!
Η ποιο καλή λύση είναι ένα καλό καθάρισμα και πασάλιμα με άσπρο γράσο που είναι αδιάβροχο!!! |
|
|||
|
|||
@ Στέφ εγώ πέρα σπ αυτά που είπες βάζω κ λίγο α. γρασσο
στις πατουρες της φυσουνας κ είμαι κομπλε κάθε 10.000 που το ανοίγω κ αλλάζω βαλβολινες το καθαρίζω επιμελώς...... Last edited by xurxes; 30-08-2013 at 21:04. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+ έχω ακούσει ότι καλό είναι τις φούσκες να τις κάνουμε με πινέλο και βαζελίνη!!!Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά λέω για φέτος το χειμώνα!! Κανείς κάτι??? |
|
|||
|
|||
έχω αγοράσει ένα γερμανικό σπρέι που διατηρεί
τέτοιου είδους εξαρτήματα.... τα ψεκαζω κ όλα ΟΚ... |
|
|||
|
|||
Αυτό μοιάζει με φούσκα μπιλιοφόρου, οπότε μάλλον δεν παίζει.
Λίπανση ανα τακτά χρονικά διαστήματα και θα είσαι οκ. Η επιφανειακή σκουριά, μη σε αγχώνει. |
|
|||
|
|||
Η τρυπα που εχει απο κατω σφραγιζεται απο την πισω φυσουνα. αν κοιταξεις λιγο καλυτερα θα το διαπιστωσεις. δεν παιρνει νερα μεσα, ουτε ο αξονας ουτε το διαφορικο!
|
|
|