|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ζητώ μεταχειρισμένι σασμάν για BMW GS 1200 Adventure
Μοντέλο 2007 είναι το μηχανάκι, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει έστω που μπορώ να βρω.
ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητώ μεταχειρισμένι σασμάν για BMW GS 1200 Adventure
Μα........τι εγινε? μάλλον πως εγινε??
|
|
|||
|
|||
Από το πολύ γκάζι...μέσα σε 1 έτος 3 διαφορικά και τώρα σασμάν...επέλεξα λάθος μηχανάκι τελικά...είμαι για Κ
|
|
|||
|
|||
Ενα παιδί τράκαρε απο τη Ζακυνθο αλλά δεν θυμάμαι τι μοντέλο εχει ........για ψάξτο λίγο....
|
|
|||
|
|||
χμμμμ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λεγοντας...''απο το πολυ γκαζι...'' φυσικα το λες αστειευόμενος!!! Μηπως εισουν με το συμπλέκτη εχθρικός και δεν τον χρησιμοποιουσες τακτικά? Μηπως στα χωματα ησουν βιαιος και οχι καλα συγχρονιζούμενος μεταξυ ποδιου και αριστερης παλάμης? Μηπως η ''ορθιες'' ηταν στο ημερησιο προγραμμα σου? Μηπως........ πραγματικα δεν ξερω τι να υποθεσω!!! Διοτι τετοιες βλαβες μονον η κακη χρηση τις προκαλει (πλην του διαφορικού) και πολυ σπανια τα υλικα της κατασκευής!! Και με τα διαφορικά...τι εγινε? Μάλλον κατοι δεν εκανες σωστά και συμπάθα με! Last edited by GeorgeP; 31-07-2009 at 12:46. |
|
|||
|
|||
Οχι δεν κάνω πλάκα για το πολύ γκάζι, το συνεργείο που το πάω αυτό δηλώνει σαν αιτία όπως και η BMW στην Αθήνα. Το μηχανάκι το κάνω συνέχεια σούζες και γενικά του συμπεριφέρομαι όπως έκανα στο προηγούμενο που είχα το EXC της KTM. Το ίδιο και σε άσφαλτο και χώμα. Καλώς ή κακώς τρέχω πολύ. Το θέμα για μένα είναι να φτιάξω το μηχανάκι μου σύντομα γιατί δεν αντέχω χωρίς την καβάλα του adventure.
Παρακαλώ ας postάρει κάποιος αν έχει μια λύση να μου δώσει. Τα πως και γιατί δεν έχουνε σημασία. Ευχαριστώ Last edited by mlock; 31-07-2009 at 13:20. Λόγος: edit |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το πως και το γιατί ΕΧΟΥΝ σημασία για τους υπόλοιπους που σε/με/μας διαβάζουνε κι οδηγανε νορμαλ και βλέπουν καποιον να δηλωνει τις βλαβες αυτες και οΙ δυστυχείς αναρωτιούνται αν πρέπει να αρχισουν να κλαινε ¨η οχι!! Γιαυτο ρωτάμε το πως και το γιατί, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!!!!! Last edited by GeorgeP; 31-07-2009 at 13:33. |
|
|||
|
|||
Υπαρχει ενας στην Βουλιαγμενης που εχει ενα μαγαζι που λεγεται motozita.
Το site του ειναι www.motozita.gr Εκει ειχα ψαξει να βρω την μοναδα του servo, οταν μου ειχε χαλασει και το παλικαρι ειχε ενα μεταχειρισμενο, απο τρακαρισμενη gs. Για κανενα του ενα τηλεφωνημα μηπως βγαλεις καμια ακρη. |
|
|||
|
|||
Κάνε και μια προσπάθεα στο e-bay είδα 2 την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν έχω χρόνο να τα ξαναβρώ και να στα παραθέσω.
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητώ για R1150GSA | antonis1150GSA | Ζήτηση | 6 | 06-10-2009 02:02 |
BMW R 1200 GS Adventure. | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-05-2009 15:50 |
Σπορ εξάτμιση για BMW R 1200 GS / Adventure | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 40 | 15-04-2009 22:11 |
Εξατμιση τελικό Adventure 1200 --- πωλείται | psyxanwmalos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 04-04-2009 20:22 |