|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Η ΓΙΑΓΙΑ & TA 20,00 €
Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δύο σακούλες σκουπιδιών, μία σε κάθε χέρι.
> Μία από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 > ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά σιγά από το αεράκι. Ένας αστυφύλακας το > προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς, λέγοντας: > > - Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα από τη σακούλα. > > - Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω > μερικά. Λέει η γριά. > > - Επ, πού πας; Πού βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες; τις λέει ο αστυνομικός. > > - Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα > από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και > κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το > ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω: .. > "ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!" > > - Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης. Πολύ καλά τους > κάνεις. Άντε να πας στο καλό. Α! Και τί έχεις στην άλλη σακούλα; > > - Ε,.. δεν πληρώνουν και όλοι. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΓΙΑΓΙΑ & TA 20,00 €
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
:sm6:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ | MARK | Ανέκδοτα | 7 | 08-03-2010 18:33 |
BMW HELLAS – ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ 0-2 | γιαγια αρκουδα | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 17-05-2009 21:48 |