|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δροσερό κράνος...??
Με αφορμή το καλοκαίρι που μας ήρθε και τον ιδρώτα (που με ταλαιπωρεί αφάνταστα...), θα ήθελα την γνώμη σας.
Ποιο κράνος είναι περισσότερο δροσερό το καλοκαίρι? Εννοείται πως δεν κάνουμε έκπτωση στην ασφάλεια μας και δεν αναφέρομαι σε ανοικτού τυπου κτλ.. Ένας φίλος έχει το System 6 και είναι ικανοποιημένος. Εσείς τι λέτε? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δροσερό κράνος...??
Φαινεται να εχει ολες τις προδιαγραφες ασφαλειας και τη πολυχρηστικοτητα που ζηταμε απο ενα κρανος. Το διαφημιζουν πολυ για τους αεραγωγους του και τη μεταβλητοτητα του οσο αναφορα τους τροπους αερισμου.
Κοιταζω να αγορασω το Givi x.01 |
|
|||
|
|||
Προσφατα πηρα το Nolan N43-AIR και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μεσα στην πολη το χρησιμοποιω ως JET και εκτος πολης full face. Εχει πολυ καλο αερισμο, αλλα εχει περισσσοτεροο θορυβο απο ενα κλασσικο full face.
Nolan N43 - webBikeWorld |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
φιλε μου 15 διαφορετικες γνωμες εδω μεσα,η γνωμη μου ειναι να πας στο καταστημα και να διαλεξεις εσυ οποιο γουσταρεις.
|
|
|||
|
|||
Παληκάρι γνώστης από το φόρουμ του Vstrom πίνει νερό για το εξής κρανάκι...
GMAX GM68S Helmet - webBikeWorld Ο ίδιος λέει ότι είναι αδύνατον να ζεσταθείς, ενώ παράλληλα είναι αποδεκτό από θόρυβο. Το βρίσκεις μόνο από Αμέρικα και του κόστισε 120 γιούργια με μεταφορικά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά για να το αναφέρει μάλλον ο θόρυβος θα είναι καλός…. |
|
|||
|
|||
Παραθέτω τα γραφόμενά του αυτολεξεί:
"Λοιπον..εχω να σου προτεινω το δικο μου κρανακι...δεν θα ζεσταθεις με τιποτα το καλοκαιρι..ειναι αδυνατον.. Εχει 9 αερογωγους..!!Τους εχω ξεχασει ανοιχτους με κρυο καιρο και επαθα ψυξη...ειναι σαν να εχεις air condition. Δεν εχει ομως εσωτερικη φιλε ζελατινα που θελεις εσυ. Βγηκε το κρανος της χρονιας απο το web bike world.. Επισης αρκετα ησυχο...δεν το περιμενα με τους αερογωγους που εχει.. Στο λινκ που θα σου δωσω υπαρχει το πληρες αθρο,οπως και σχολια απο χρηστες που εχουν και στουκαρει φορωντας το.. Αλλα πουλιεται μονο Αμερικη...θα κανει 20 μερες περιπου να ερθει αν το παραγγειλεις.." |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εντούρο κράνος BMW | Carduelis | Κράνη | 26 | 24-11-2011 17:03 |
Το κράνος.........σώζει! | Arkas | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 19 | 11-11-2011 11:24 |
Το τέλειο κράνος..... | gepol | Αστεία Video | 6 | 09-02-2011 14:16 |
., κράνος ,.,χωρίς σχόλια.,., | tattoopanther | Κράνη | 16 | 06-12-2010 19:44 |
Εκλογές και κράνος! | zitsos | Διάφορα | 17 | 03-06-2009 15:22 |