|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
led Φλας
παιδια εχω το gs adv με led φλας,λοιπον τοσο καιρο που την εχω χτες παρατηρησα κατι,πολλες φορες εβγαζα φλας για να στριψω κι οταν πηγαινα να το κλεισω εβλεπα οτι ηταν ηδη σβηστο,χτες λοιπον ανακαλυψα και το γιατι.
αναψα φλας εστριψα και μολις η μηχανη ηρθε ξανα σε ορθια θεση το φλας απενεργοποιηθηκε μονο του,ουτε που το χα προσεξει,τι ειναι αυτο,τι πατεντα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: led Φλας
κολπο ...!!!
|
|
|||
|
|||
να σου πώ την αλήθεια και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό......αλλά δεν ήξερα γιατί γίνεται....!!νόμιζα πως κάτι θα έφταιγε αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω!
θα το τσεκάρω σήμερα.... |
|
|||
|
|||
δεν φταει κατι ρε παιδια , ετσι λειτουργει , μετα απο 5" σβηνουν τα φλας , οπως το αυτοκινητο .
θα παρετε απαντησεις με περισσοτερες λεπτομερειες ... |
|
|||
|
|||
κι ομως κατι πρεπει να παιζει σχετικα με το πλαγιασμα και επαναφορα της μηχανης,γιατι δεν σβηνουν μετα απο 5 δευτερολεπτα αλλα μολις η μηχανη εχει γυρισει ξανα σε ορθια πορεια.
το αστειο ειναι οτι στην αρχη νομιζα οτι ειχα χασει τα λογικα μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εμένα πάντως σε 5 δεύτερα δεν σβήνουν.......μην με κάνετε να σκέφτομαι προβλήματα!!! |
|
|||
|
|||
μα ουτε και σε μενα σβηνουν μετα απο 5 δευτερα,για προβλημα δεν τιθεται θεμα.
|
|
|||
|
|||
....αν έχουμε σταθερές στροφές στον κινητήρα, τα φλας κλείνουν μετά από κάποια συγκεκριμένη ώρα.... Αν αυξομειώνουμε τις στροφές τα φλας διατηρούνται αναμένα περισσότερη ώρα....αν και πάλι θα σβύσει από μόνο του, απλά λίγο περισσότερο καθυστερημένα...
Θα το παρατηρήσετε σε κάποιο πολύ "αργό" φανάρι....Ξαφνικά το φλας θα σβύσει και εσείς θα αναρωτιέστε αν κάηκε το λαμπάκι |
|
|||
|
|||
έμαθα κάτι και σήμερα...τελικά με την Γερμανίδα .....μαθαίνεις πολλά!
|
|
|||
|
|||
Tα φλας σβήνουν σε 200 μέτρα πορείας.Αν είσαι σταματημένος δεν σβήνουν.Τουλάχιστον στα οχτάρια (2008)
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φλας!!!!.... | Anax | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 25 | 04-06-2009 16:39 |