|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
βρηκα δουλεια μεσα στον Αυγουστο
φιλαρακια,θελοντας να μοιραστω την χαρα μου,με εσας που σας θεωρω αδερφια μου και επειδη δεν ξεχνω την συμπαρασταση σας στις δυσκολες στιγμες που περασα,
σας ενημερωνω οτι βρηκα επιτελους δουλεια ευτυχως εμεινα μονο εναμισυ μηνα ανεργος,ετσι τωρα το ηθικο ανεβηκε πολυ ενα εργοστασιο απο την Θεσσαλονικη, πρωην ανταγωνιστης μου, μου προσεφερε δουλεια με πολυ καλους ορους , βεβαια η αποστολη ειναι πολυ δυσκολη, πρεπει να τον βαλω στην αγορα της νοτιας Ελλαδας και των νησιων... τετοια εποχη που δεν χτιζεται τιποτα, να δω πως θα το κανω...... οστοσο, εγω πρεπει να κανω , οτι καλυτερο μπορω και ο Θεος βοηθος... χθες πηγα Θεσσαλονικη αεροπορικως, για ενημερωση και παραλαβη αυτοκινητου και Δευτερα ξεκιναω την πρωτη μου αποστολη, απο τα νησια του Ιονιου ευχαριστω και παλι για την συμπαρασταση και ευχομαι και στους αλλους που ψαχνουν για δουλεια, να βρουν συντομα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: βρηκα δουλεια μεσα στον Αυγουστο
Μπράβο Χρήστο! Αυτά είναι καλά νέα! Πολύ χαίρομαι!! Καλή δύναμη στην νέα αρχή! Μαζί σου!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο Χρήστο!
Συγχαρητήρια και καλή επάνοδο! |
|
|||
|
|||
Κάθε καινούργια αρχη και δύσκολη φιλαρακι !
Καλη δύναμη στην νέα σου δουλεια . |
|
|||
|
|||
Έτσι είναι Χρήστο !
Οι καλοί δεν χάνονται ! Και στις χειρότερες συγκυρίες ο καλός θα βρει το δρόμο του ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
καλη τυχη!
|
|
|||
|
|||